almondray -> RE: Nasa kreativnost (9.1.2014 15:25:19)
|
IZVORNA PORUKA: scarlett Ne znam ustvari šta si radila na ovoj kutiji, pretpostavljam da je drvena i da si je već prefarbala u ovu bijelu, ili? Da , prefarbala sam je ali mi probija drvo ispod i vide se potezi kista. Ali već sam i drugi put stavila bijelu farbu i neki kristal gel.Suho je.Mene brinulo da nece ostati ljepljiva. Što se tiče Fedija ja ga od sad zaobilazim u sirokom luku, možda su i drugi takvi ne znam nisam nikad kod njih narucivala. Jednom sam platila oko 9 KM na nekih 400gr jer ide i otkupno pa se sabere.Mislim da je jeftinije brzom poštom.A imaš i na stranici bh poste da izračunas odprilike kolko će te izaci. A sto se tice robe na stanju , nemaju nista , vec nekoliko puta sam htjela naruciti neke alate i nisu imali.Sad opet pola stvari nemaju , pa rekoh skinite slike ne vidim svrhu da stoje tu a nemate i necete ni imati ...navodno nema vremena da sredi albume a u Sa imaju radnike koji ne znaju sifre [sm=zmeden.gif] A ove kutije mi je moja mama kupila.Najjeftinija dostupna je 7,50 , to je ova na slici 23x23 i jos jednu mi je kupila od 10KM ima puno pregrada[sm=smiley36.gif] ona mislila da cu za ssebe zadrzati pa da imam bobke cuvat[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|