|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  70 71 [72] 73 74   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Autosjedalice - proizvodjaci
21.4.2013 20:52:00   
animagical

IZVORNA PORUKA: canim

Cini mi se da su u Bimaco imali tu sjedalicu od Graco, gledali smo je i mi kad smo kupovali ali ipak smo se odlucili za Romer evolvu i prezadovoljni smo.

koliko ste platili evolvu?

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 1776
21.4.2013 21:09:31   
teacher75
mi vjerujemo iskljucivo romeru, imali smo prvo onu od 9-18 a sad smo uzeli 18-36 s tim sto ova prva nije bila isofix a druga jeste.

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 1777
21.4.2013 23:08:59   
Super Beba

IZVORNA PORUKA: animagical

http://www.djecja-oprema.net/graco_nautilus_elite__1-4-217.htm

za ovu sam nasla odlicne ocjene, cijena je oko 380km, ali em zanima ima li je iko... zanima me realna udobnost i sirina sjedala, jer imam jako krupno dijete koje treba jako dugo da je koristi...

Kod mene je ova - ja sam ganjala romer evolvu, na kraju sam uzela ovu, jer sam morala čekati na romer, a žurili smo sa AS...a po ocjenama su bare-bare i sa cijenom...jedina su joj mana kratki kaišići za vezanje...i recline pozicija, al to svakako je karakteristično za sve sjedalice ove grupe, jer nije klasična do 18kg...

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

Neposredna veza do poruke: 1778
21.4.2013 23:33:11   
animagical
s bebo mogu li se kajsi iza ledja dizati visoko, nama je sada najveci problem sto u najvisoj rupi oni su i dalje ispod visine ramena? a maleni je krupan, bojim se da ne izraste brzo i iz ove, a bude i dalje premali za sklanjanje pojasa i grupu dva... kakva je romerica sa ovim?? mrzim kupovinu asuser posted image

(odgovor članu Super Beba)
Neposredna veza do poruke: 1779
22.4.2013 8:13:48   
canim
Mi smo kupili u onoj radnji na ciglanama, djeciji svijet, evo nasla sam link na piku http://www.pik.ba/artikal/1545777/autosjedalica-britax-r-mer-evolva-123-plus/ cini mi se da smo je i mi tad ovoliko platili 469,90 Km.

Neposredna veza do poruke: 1780
22.4.2013 10:19:07   
Super Beba

s bebo mogu li se kajsi iza ledja dizati visoko, nama je sada najveci problem sto u najvisoj rupi oni su i dalje ispod visine ramena? a maleni je krupan, bojim se da ne izraste brzo i iz ove, a bude i dalje premali za sklanjanje pojasa i grupu dva... kakva je romerica sa ovim?? mrzim kupovinu asuser posted image

Mogu se kaiševi prebacivati, ali po meni, nisu dovoljno dugi...Pogotovo zimi (iako bi se po pravilu djeca trebala vezati bez jakni), jer jedva uguramo ruke kroz kaiševe...Moj savjet ti je da odeš do BBI na 5. sprat u Bimaco i probaš AS...I vidi..i onda otiđi do ciglana i vidi da li imaju Evolvu i probaj i nju...Tako ćeš najbolje ocijeniti koja ti više paše...

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

Neposredna veza do poruke: 1781
24.4.2013 0:24:09   
animagical
znate li gdje ima kupiti ovu????

http://www.djecja-oprema.net/bebe_confort_trianos__1-4-195.htm

(odgovor članu Super Beba)
Neposredna veza do poruke: 1782
24.4.2013 9:47:23   
vjestica
ja što vše čtam , manje znam user posted image user posted image
i ono što sma pročitala, zaboravila user posted image
tako da još ne znam koju AS jaje da uzmem user posted image
u uputstvu za auto m preporučiše romer baby safe, ma uzle abih ja nju samo da me neće oderati kao sa romericom sa isofixom za curu user posted image (hajd nju će u dječak koristit makar,a cura neće još dugo iz nje izać)
zna li ko koliko ona košta i koja je razlika isofix i bez isofixa kad je jaje u pitanju?
nas je isofix razrahatio sa ovom većom AS

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

Neposredna veza do poruke: 1783
24.4.2013 9:54:46   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: vjestica

u uputstvu za auto m preporučiše romer baby safe, ma uzle abih ja nju samo da me neće oderati kao sa romericom sa isofixom za curu user posted image (hajd nju će u dječak koristit makar,a cura neće još dugo iz nje izać)
zna li ko koliko ona košta i koja je razlika isofix i bez isofixa kad je jaje u pitanju?

ja sam jaje prtila mjesec dana i nabila nogom. kupila onu 0-18kg. nisam mogla da prtim ono čudo...teška N, teška AS, iskilavila se živa.

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 1784
24.4.2013 10:02:22   
vjestica

IZVORNA PORUKA: ladyblue

ja sam jaje prtila mjesec dana i nabila nogom. kupila onu 0-18kg. nisam mogla da prtim ono čudo...teška N, teška AS, iskilavila se živa.

ja sma se prošli put zahebala sa tom 0-18 kg i ne poada mi na pamet ovaj put to da uradim
ona može kasniej, ali nije uopšte adekvatna za novorođenče i malu bebu, pa sam morala posuditi jaje

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 1785
24.4.2013 10:11:51   
Lejla Ka

IZVORNA PORUKA: ladyblue

ja sma se prošli put zahebala sa tom 0-18 kg i ne poada mi na pamet ovaj put to da uradim
ona može kasniej, ali nije uopšte adekvatna za novorođenče i malu bebu, pa sam morala posuditi jaje

Kasnije je još gora jer dijete iz nje izađe a nije mu vrijeme za buster.

ISOFIX primarno služi da se izbjegne nepravilna montaža sjedalice u automobilu. Znači, ISOFIX povećava sigurnost sjedalice u tom smislu da je puno jednostavnije ispravno montirati sjedalicu. AS sa ISOFIX-om su značajno skuplje u odnosu na isti model bez njega. Za jaje ne znam šta bih ti rekla osim da svakako ideš na neku varijantu sa bazom, da li baza sa ili bez ISOFIX-a, ali čvrsto i pravilno namještanje jajeta u automobilu je uvijek posao za stručnjaka. Baza to znatno pojednostavljuje.

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 1786
24.4.2013 10:17:25   
animagical

e ja sam sad u ovom belajuuser posted image opet molim,ako iko zna gdje kupiti bebe confort, neka mi javi, da odem probati

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 1787
24.4.2013 10:34:05   
vjestica
ma nisam ni ja do kraja iskoristila tu A
lm smo kupili novo auto, kupila romericu sa isofixom 9-18 kila, evo cure još u njoj
mislim da u onu 0-18 ne b sad više stala
lejla ka mislila sam da odem u dječji svijet na ciglane i da se s njima posavjetujem koju da uzmem jaje, jer oni jedini pokažu kako se montira AS

Neposredna veza do poruke: 1788
24.4.2013 10:34:42   
drznica
Jedna info, u Baby centru u BBI Cybex AS od 9-36 košta 408KM. Ja sam je platila u novembru 550KM tako da je bas sniženo dobrouser posted image

Uspjeh je ujutro buditi se pored dva muškarca! Jedan kaže :"Dobro jutro draga", a drugi kaže :" Dobro jutro mama"

Neposredna veza do poruke: 1789
24.4.2013 10:47:34   
canim

e ja sam sad u ovom belajuuser posted image opet molim,ako iko zna gdje kupiti bebe confort, neka mi javi, da odem probati

Ja se sjecam da je Turbo limach imao kolica bebe confort a moguce i autosjedalice a ona nova radnja u importane ima dosta stvari sto je turbo limach imao pa mozda da kod njih pogledas.

Neposredna veza do poruke: 1790
24.4.2013 10:51:46   
Lejla Ka
Nema u Importaneu Bebe Confort sjedalica.

Vjestice ja sam za Dječiji svijet sentimentalno vezana, ne znam jel red da ih reklamiram, al ljudi prema sjedalicama imaju odnos kao moji sjedaličari iz Udruženja.

I kad vas je već ovdje dosta, DjeCa prave proslavu svog 5. rođendana u petak od 15 do 18h, Nadežde Petrović do br. 8 na Dobrinji, bit će i naši sjedaličari pa možete doći da se družimo i da se posavjetujete.

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 1791
24.4.2013 10:58:28   
Lejla Ka

IZVORNA PORUKA: drznica

Jedna info, u Baby centru u BBI Cybex AS od 9-36 košta 408KM. Ja sam je platila u novembru 550KM tako da je bas sniženo dobrouser posted image

Ovo je mogu reći jako dobra sjedalica za pristojnu cijenu. Znam da 400KM zvuči basnoslovno, ali ova sjedalica se može koristiti do kraja djetetove potrebe za sjedalicom.

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 1792
24.4.2013 11:29:17   
vjestica

IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

Nema u Importaneu Bebe Confort sjedalica.

Vjestice ja sam za Dječiji svijet sentimentalno vezana, ne znam jel red da ih reklamiram, al ljudi prema sjedalicama imaju odnos kao moji sjedaličari iz Udruženja.

I kad vas je već ovdje dosta, DjeCa prave proslavu svog 5. rođendana u petak od 15 do 18h, Nadežde Petrović do br. 8 na Dobrinji, bit će i naši sjedaličari pa možete doći da se družimo i da se posavjetujete.

rado bih došla
taman mamo kontrolu u petak, pa ću vidjet smjem li svoju pljuskavčavu curu vodt među masu ljudi i djece

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 1793
24.4.2013 11:42:50   
marinčii

IZVORNA PORUKA: teacher75

mi vjerujemo iskljucivo romeru, imali smo prvo onu od 9-18 a sad smo uzeli 18-36 s tim sto ova prva nije bila isofix a druga jeste.

teacher i mi kontamo uzeti ovu romerovu,zanima me samo jel posle se može skinuti onaj gornji dio i da ostane samo onaj booster

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 1794
24.4.2013 11:52:09   
Lejla Ka

IZVORNA PORUKA: marinčii

IZVORNA PORUKA: teacher75

teacher i mi kontamo uzeti ovu romerovu,zanima me samo jel posle se može skinuti onaj gornji dio i da ostane samo onaj booster

Na 15-36 Romer-ici se može kasnije skloniti naslon, ali kad vidiš da bez naslona dijete ne može spavati ne sklanjaš ga nego mu samo povećavaš visinu :)

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 1795
24.4.2013 11:55:10   
marinčii
lejla ka hvala na brzom odgovoru,mi smo imali brevijevu od 9 do 18kg ali ju je M vissinom prerastao dok kilažom još nije ni blizu,al eto mjenjat ćemo pa smo se odlučili za ovu jer ima dobre ocjene

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 1796
24.4.2013 12:07:09   
Lejla Ka

IZVORNA PORUKA: marinčii

lejla ka hvala na brzom odgovoru,mi smo imali brevijevu od 9 do 18kg ali ju je M vissinom prerastao dok kilažom još nije ni blizu,al eto mjenjat ćemo pa smo se odlučili za ovu jer ima dobre ocjene

Ja je isto imam, tako da znam. Iskreno sam buster je bezveze. Čak se nešto kuha da ga izbace iz proizvodnje i upotrebe. Naslon pruža djetetu bočnu zaštitu i podršku za spavanje. Puno je udobnije kad ima nego kad je dijete vezano samo pojasom.

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 1797
24.4.2013 12:22:42   
marinčii
A je li?ja kako sam čitala baš je svi hvale,mi kontamo uzeti sa isofixom ova prijašnja ga nije imala,pa je li sigurna kad se koristi s tim naslonom?mi nismo baš previše u auto i ne idemo na neke daleke relacije ,do mora najdalje al opet voljela bi da kupim neku sjedalicu koja će nam biti sigurna a da je opet nećemo morati brzo mjenjati

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 1798
24.4.2013 12:27:01   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

ne kontam?! kupila joj veliku AS do 36 kg i završila priču

< Poruku je uredio ladyblue -- 24.4.2013 12:28:30 >

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 1799
24.4.2013 12:32:08   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: drznica

408 KM je Palas bez isofix-a. to joj je i ranije bila cijena a sa isofixom je 558 KM.

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 1800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  70 71 [72] 73 74   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  70 71 [72] 73 74   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Fotke na forumu
Visnja RR

Vec duze vrijeme imamo problem sa postavljanjem fotki na forumu... nekom se vidi fotka a nekom samo link... Koliko vas je koje imaju problem? Tj. kome se kad postavlja fotku na forumu u postu vidi samo link?

Vidi se samo link (87%)

Vidi se fotka (13%)

Broj svih glasova: 52

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *