Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Mene zanima, zna li neko; koja AS grupe 1 odgovara ovom isofixu??? Znam da odgovara njihova Young Expert Plus, ali da li ima jos neka druga marka koja je kompatibilna??
Mala_sa, da li je ovaj isofix nabavljen u BiH? Zanima nas young profi autosjedalica, al ne znamo gdje u BiH ima recaro isofix. A najbolje ti je da pogledas na recarovoj stranici za koje autosjedalice odgovata ovaj isofix.
Ali njima nije bezveze Prvo vjerovatno komercijalno, jer baza je jeftinija od sjedalice, a oni žele prodavati sjedalice. A drugo, kad se sjedalica projektuje i daje se garancija za sigurnost onda se u proračun uzima u obzir i baza. Tako da oni ne žele preuzeti odgovornost ako se u njihovoj bazi koristi tuđa sjedalica koja bude eventualno loša u sudaru. Zato zaštite svoj dizajn i koriste ga samo oni.
U zen fazi :). Cekam prvo dijete, termin aBd 29.08.2012
Procitala sam tvoju pp ali u posljednje vrijeme imam problem sa pp, jer ne mogu nikom poslati pp :(. Nadam se da ce se otkloniti ovaj kvar pa cu ti javiti za bazu, a za sad smo zainteresovani.
Okic . I javi se moderatorima za problem sa pp, ima negdje i tema oko toga, cini mi se
nadam se da administratori nece zamjeriti sto cu i ovdje pitati: zna li neko gdje se ima kupiti u SA malecki retrovizor koji se postavi na zadnu sofersajbnu a da u njega gleda beba koja se vozi u autosjedalici koja ja postavljena u smjeru suprotnom voznji? pa na taj nacin vozac putem svog retrovizora vidi bebu.
Ako je kupljena nova trebalo bi da ima uputstvo. Koji je to tačno mode i koja grupa sjedalice?
Nije kupljena nova, tako da nema uputstvo. Od 18- 36 kg je, ROMER COMFY ZOOM, ima donje sjediste, na koje se moze staviti naslon. Mislim da je starija vrsta sjedalica.
< Poruku je uredio Daj daj -- 27.5.2012 12:54:52 >
Samo je stavi na sjediste, i sa desne (ili lijeve) strane kroz ove pored glave crvene zakvacke provuce gornji dio pojasa auta i on ide preko djeteta kao sto ide i preko nas pojas i provuce ispod plave rucke i usteka u onaj dio na djesitu auta gdje inace usteka pojas.Donji dio pojasa ide isto pod rucke. Valjda sam objasnila, jer sa ovom sjedalicom dijete vezes pojasom auta, to je za djecu preko 18Kg, cini mi se. I obavezno ovu sjedalicu vezati ovako i kad nije dijete u njoj, jer ona nije nicim pricrscena, i u slucaju udesa moguce je da proleti.
nadam se da administratori nece zamjeriti sto cu i ovdje pitati: zna li neko gdje se ima kupiti u SA malecki retrovizor koji se postavi na zadnu sofersajbnu a da u njega gleda beba koja se vozi u autosjedalici koja ja postavljena u smjeru suprotnom voznji? pa na taj nacin vozac putem svog retrovizora vidi bebu.
U Baby Centar radnji, Safety First marka, u BBIu. Tu bi trebalo biti. U TZ u Mercatoru u istoj radnji ima pa stoga vjerujem i u BBIu u Sa.
Zna li neko da li ovaj crveni "hepek" na sjedistu treba da se negdje pricvrsti? Ima kao kais i na njemu se nalazi to crveno, vidi se i na slici. Pretpostavljam da se negdje veze za pojas od auta. Ako neko zna neka javi.
ja sam svoj kupila u DM-u al je bio pomalo nekvalitetan pa je brzo otpao
Jeste, očito je neki stariji tip, koji je postojao samo za neka tržišta tako da ni na netu ne mogu naći uputstvo. Jako bi bilo važno provjetiti i da sjedalica nije probila svoj vjek trajanja od 6 godina.
mm i ja cemo naruciti sutra jednu od ovih sjedalica, koristiti je 7 dana i donijeti je nazad iz engleske...samo da vidim ima li neko zainteresovan da je otkupi od nas kad se vratimo jer imamo vec jednu kuci od 9-18kg
mm i ja cemo naruciti sutra jednu od ovih sjedalica, koristiti je 7 dana i donijeti je nazad iz engleske...samo da vidim ima li neko zainteresovan da je otkupi od nas kad se vratimo jer imamo vec jednu kuci od 9-18kg
imam ja mali as za bebu ali to je ono sto dođe uz kolica... i korpa i sve, tog bih se rijesila, smeta po kuci... kupila samo obicna kolica i starijem sinu sjedalicu...
imam ja mali as za bebu ali to je ono sto dođe uz kolica... i korpa i sve, tog bih se rijesila, smeta po kuci... kupila samo obicna kolica i starijem sinu sjedalicu...
Ne, Key1 se ne može montirati u smjeru suprotnom od smjera vožnje. Ona se može montirati samo u smjeru vožnje (takav je sistem vezanja) i namjenjena je djeci koja se već samostalno dižu na noge.
Moja ti je preporuka da još sačekaš sa izmjenom sjedalica. Beba može do godine u korpi. Ne znam još da li ti je veliki momak prerastao Key1 pa ga želiš prebaciti u novu, i ako da zašto onda uzimaš sjedalicu koja pokriva i grupu ove koju želiš prebaciti bebi?