malena sharena -> RE: Dr Sanjin Dekovic (2.3.2013 12:38:25)
|
IZVORNA PORUKA: grozđe IZVORNA PORUKA: Arminaa IZVORNA PORUKA: grozđe Pricamo o dr. Dekovicu, tako je. Iznesi nam i ti svoje iskustvo ili misljenje. U nekoliko navrata sam lezala na patologiji, pa sam imala priliku svaki dan da ga susrecem i nemam dobro misljenje o njemu kao doktoru. On jeste uvijek nasmijan, komunikativan i prijatan, ali kao doktor je cista nula, promasaj. Ko voli slatkorjecive ljude koji vam zamazu oci svojom ljubaznoscu, Dekovic je dobar izbor, mada je mislim da je bitnija strucnost. A ja je nisam bas vidjela kod njega. Ai ne volim ljude kod kojih je krilatica ''ma lako cemo'', a onda kad ti zatreba, nigdje ih! To je moje misljenje i iskustvo o Sanjinu Dekovicu. I zaboravih napisati, zene koje se odluce za Dekovica ce dati muzu njegov broj telefona, kako bi se doticni doktor s muzevima susreo (kao da se oni poradjaju), pretpostavljam da znate razlog[sm=smiley13.gif] Komunikaciju ja ostvarujem sa dr.Dekovicem, a suprug kada idemo na pregled. Moje misljenje o doktoru je dobro i mislim da je strucan. Volim cuti i druga misljenja i iskustva i ista postujem. Kako kaze mama alma rr Arminaa objasni nam sta je to kod tebe ostavilo takav utisak. A ne mora znaciti da je to razlog? Dok je moja doktorica jos uvijek radila na GAK-u, nekad sam isla kod nje privatno, a nekad na kliniku i ona mi je znala reci da dodjem kod nje u kabinet i tamo bi se na miru dogovorile sta kako, ona bi mi sve objasnila polako, jer je na uzv-u i u prijemnoj uvijek bila nenormalna guzva. Mislim, nikad nisam izvukla zakljucak da time dr zeli nesto da mi poruci [sm=zmeden.gif]
|
|
|
|