idana_85 -> RE: Dr Sanjin Dekovic (19.7.2013 14:03:50)
|
IZVORNA PORUKA: grozđe IZVORNA PORUKA: Arminaa IZVORNA PORUKA: grozđe Pricamo o dr. Dekovicu, tako je. Iznesi nam i ti svoje iskustvo ili misljenje. U nekoliko navrata sam lezala na patologiji, pa sam imala priliku svaki dan da ga susrecem i nemam dobro misljenje o njemu kao doktoru. On jeste uvijek nasmijan, komunikativan i prijatan, ali kao doktor je cista nula, promasaj. Ko voli slatkorjecive ljude koji vam zamazu oci svojom ljubaznoscu, Dekovic je dobar izbor, mada je mislim da je bitnija strucnost. A ja je nisam bas vidjela kod njega. Ai ne volim ljude kod kojih je krilatica ''''ma lako cemo'''', a onda kad ti zatreba, nigdje ih! To je moje misljenje i iskustvo o Sanjinu Dekovicu. I zaboravih napisati, zene koje se odluce za Dekovica ce dati muzu njegov broj telefona, kako bi se doticni doktor s muzevima susreo (kao da se oni poradjaju), pretpostavljam da znate razlog[sm=smiley13.gif] Komunikaciju ja ostvarujem sa dr.Dekovicem, a suprug kada idemo na pregled. Moje misljenje o doktoru je dobro i mislim da je strucan. Volim cuti i druga misljenja i iskustva i ista postujem. Kako kaze mama alma rr Arminaa objasni nam sta je to kod tebe ostavilo takav utisak. Blago sam sokirana ovim i postovima slicim ovim. Ja sam kod dr Dekovica vodila prvu trudnocu prije 5 god. I nista osim razumjevanja i strucnosti nisam srela. Jednom sam se i ja uspanicila slala prouku da me primi, on nije smatrao neophodnim nakon druge mi je rekao da dodjem. Kad sam dosla prvo me naruzio sto panicim jer ne smijem, pijem apaurine,imam kontrakcije....a onda mi je objasnio zasto nije moguce da m ise desava ono sto sam mislila i da sam bezrazlozno panicila. I bio je u pravu,bilo mi je neprijatno. Negdje prije sam pisala svoje iskustvo s prvom trudnocom. I sada idem kod njega, i samo u njegovim rukama se osjecam sigurno. Mislim da je stvarno bezveze reci da je doktor ljubazan ali nije strucan jer ne odgovara na poruke iste sekunde. I on je covjek, ima zivot i ima nekoliko poslova. Ne da je ljubazan vec je i strucan. Dr Dekovic je potpredsjednik Svjetksog udruzenja za medicinsko pravo i ujedno jedini clan iz BiH. Osim toga, sam sebi placa i ide sirom svijeta na razne edukacije iz svoje oblasti i trudi se. Znam da ima gardprema pacijenticama drugih doktora,ali iz postovanja, jer su to njegove starije kolege. Mislim da je on covjek prije svega i zna da je trudnoca delikatno stanje i trudi se da se svi ugodno osjecaju i opuste.
|
|
|
|