idana_85 -> RE: Dr Sanjin Dekovic (28.6.2012 10:54:40)
|
Meni je dr Dekovic vodio prvu trudnocu 2008 godine, bio je divan. Detaljan i temeljan, fer do kraja. fino sms mu sarnes sto god treba i on odgovori cim stigne, cak nekad i u 6h ujutro. Jedini doktor koji obilazi svoje pacijentice nakon poroda.Kada mi je doktor koji je radio papa test rekao da sam otvorena i da moram raditi serklaz i vjerovatno necu iznijeti trudnocu, dr dekovic me odmah primo, upao dole u salu sa 4D uz i sve provjerio te me smirio i odlucio da ne radi serklaz da ce sve biti uredu i bilo je. Samnom je lezala zena koja se porodila na carski rez u 7 mjesecu i beba je lezala u inkubatoru. Kad je dosao mene da obidje i nju je upitao kako je i gdje je beba i puno,puno joj je pomogao,zena je plakala nije mogla da vjeruje. Isto tako jednu nasu forumasicu koja je samohrana majka, nije iz naseg kantona i bila je vec u 5 mjesecu trudnoce je primio iako nije imala zdravstveno osiguranje, dao joj folacin, prenatal i sve sto je trebalo i ni dinar nije htio uzeti. Kada sam usla u deveti mjesec dao mi je za citav mjesec spisak dezura i ljekara i ukoliko krene porod kojeg od dezurnih ljekara da trazim. Kada je porod krenuo on je bio dezurni,cekao me sat vremena poslije dezure, pripremio me i sam nazvao dr Begica i zamolio ga da me porodi i vodi racuna o meni. Vjeruj te mi ja placem dok pisem o tom covjeku...zaista ga toplo preporucujem svima
|
|
|
|