RE: Kako živite vaš brak? (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Porodica i partnerski odnosi

Poruka

Alma_27 -> RE: Kako živite vaš brak? (12.6.2012 14:33:34)

IZVORNA PORUKA: Dalil@

a to sto ima vise razvoda... ako je ranije bilo manje razvoda, to ne znaci da su brakovi bili bolji i da su se supruznici mogli dogovarat. i to ne znaci da su djeca zivjela sretnije

naravno. ali danas nam je lakse/ljepse/kvalitetnije....a ipak se ljudi razvode..

e, to nas dovodi do danasnjeg zakljucka da ljubav i postovanje nemaju veze sa finansijama u kuci i time ko sta radi (smajlistotraziaplauz [sm=smiley36.gif])

moze nam biti ne znam ti koliko lakse, ako medju nama nesto ne fercera, to nije dobar brak

veeseelaa -> RE: Kako živite vaš brak? (12.6.2012 14:34:04)

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

uh tek je 14:30 [sm=smiley36.gif]

hahahah a vesela je tu do 16 [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley14.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley4.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

snijeg -> RE: Kako živite vaš brak? (12.6.2012 14:35:01)

Ma ja nesto kontam u zadnje vrijeme...nasa generacija zivi super..u finansijskom, mentalnom, tehnoloskom i svakom dr smislu a opet je razvoda toliko mnogo...[sm=smiley13.gif]

Haman iz godine u godinu sve vise..

Sta je razlog ovome?

Sve što si pobrojala je materija, nema duše!! Ljudi su duhovna bića sa materijalnim potrebama, a mi okrenuli naopačke postali materijalna bića sa duhovnim potrebama i pohebali sistem vrijednosti totalno.
Kad nema duše nema ni sexa, a kad nema sexa nema ni braka (ovo samo da ne budem OT trenutne rasprave) [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Mirkica -> RE: Kako živite vaš brak? (12.6.2012 14:35:07)

a sve vise prisutnih Mirkica, ananas_ze, Blue rose RR, EmNe, sabinos, hatepsut, MAMA MA, mala_sa, zinanina, aamra, mamin cvjetić[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

bananica -> RE: Kako živite vaš brak? (12.6.2012 14:35:25)

a vec se o sexu pise[sm=smiley36.gif]

Alma_27 -> RE: Kako živite vaš brak? (12.6.2012 14:35:52)

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

IZVORNA PORUKA: bananica

pa nešto kontam ako je sex dobar zašto bi neko išao nekoj tamo il nekom tamo?
ta nije da bi s njom išao kupovati namirnice u Konzumu, nego zbog sexa[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
al kako znati da nam je sexulani život kvalitetan? da li su partneri iskreni i da li će otvoreno reći kad nešto ne štima? NEĆE i onda pljus prevara i razvod

moze sex biti dobar, al neki zele i malo promjene

ja ne vjerujem u to, što bi neko riskirao i experimentirao za rad bit promjene i mogućeg razvoda... pa onda da izgubi dobrog ljubavnika u krevetu

pa ne misli da ce biti uhvacen [sm=smiley36.gif]

veeseelaa -> RE: Kako živite vaš brak? (12.6.2012 14:36:17)

IZVORNA PORUKA: snijeg

Ma ja nesto kontam u zadnje vrijeme...nasa generacija zivi super..u finansijskom, mentalnom, tehnoloskom i svakom dr smislu a opet je razvoda toliko mnogo...[sm=smiley13.gif]

Sta je razlog ovome?

Sve što si pobrojala je materija, nema duše!! Ljudi su duhovna bića sa materijalnim potrebama, a mi okrenuli naopačke postali materijalna bića sa duhovnim potrebama i pohebali sistem vrijednosti totalno.
Kad nema duše nema ni sexa, a kad nema sexa nema ni braka (ovo samo da ne budem OT trenutne rasprave) [sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif]

taman sam mislila šta pišeš, kad ti spomenu sex, dobro je nisi OT [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley4.gif[/image]

bananica -> RE: Kako živite vaš brak? (12.6.2012 14:37:41)

IZVORNA PORUKA: Alma_27

pa nešto kontam ako je sex dobar zašto bi neko išao nekoj tamo il nekom tamo?
ta nije da bi s njom išao kupovati namirnice u Konzumu, nego zbog sexa[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
al kako znati da nam je sexulani život kvalitetan? da li su partneri iskreni i da li će otvoreno reći kad nešto ne štima? NEĆE i onda pljus prevara i razvod

moze sex biti dobar, al neki zele i malo promjene

ja ne vjerujem u to, što bi neko riskirao i experimentirao za rad bit promjene i mogućeg razvoda... pa onda da izgubi dobrog ljubavnika u krevetu

pa ne misli da ce biti uhvacen [sm=smiley36.gif]

ma muskarci o posljedicama ne razmisljaju........ja o zenama koje varaju necu da pricam, a posebno ne o majkama

Hanady RR -> RE: Kako živite vaš brak? (12.6.2012 14:38:10)

IZVORNA PORUKA: snijeg

Sta je razlog ovome?

Kad nema duše nema ni sexa, a kad nema sexa nema ni braka (ovo samo da ne budem OT trenutne rasprave) [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

[sm=smiley36.gif]
ja s eizvinjavam što opniram al dugerišem u skladu sa temom da nebi došlo do prethodnih situvacija razvoda ovo ono...zadajte ponekad i sex bez duše...
naša učiteljica sexologije ovdje na forumu je to nekoliko puta vrlo eksplicitno obasnila...[sm=smiley36.gif]

bananica -> RE: Kako živite vaš brak? (12.6.2012 14:40:08)

hajd mi sad objasnite koji je sex sa dusom, a koji je bez duse

henna ze -> RE: Kako živite vaš brak? (12.6.2012 14:40:15)

po mom mišljenju ljudi se razvode..ne zbog pomanjkanja sexa...već iz razloga što je danas sve postalo normalno hebiga..i zaljubit se u 35-oj, bez obzira što imaš djecu i mm..aj pa nisam umro..umrla.
što danas niko neće da osaburi..nego daj odmah razvod..pa svjedoci smo na temama šta sve savjetujemo raznim anonimnim..
zato što danas imamo prevelike prohtjeve...a finansije premale- pri tome ovo za finansije mislim na zenicu i ove okolne gradove sarajevo je za nas ko amerika..vidi žena vidi kone ima lcd ..daj i meni..pa makar u mikrokredit se uvalila...hoće i ona..pa tako redom..
ljudi su izgubili osjećaj za sitnice...da se može otići na izlet, ponijet jedan paradajz i sendvič..bez ćevapa...
postao je normalno upucavat se svemu što hoda..bez imalo stida..što je žena sa kćerkom..postalo je normalno hodat malte ne gologuz..danas je sve normalno..

imam hejbet neke raje...i niko vjerujte niko više nije u braku..ili s se rastali ili imaju novi brak..kad kažem da nam je uskoro 11 godina braka..ljudi se ibrete...

po današnjima mjerilima i standardima..imala sam najmanje 7 miliona razloga za razvod..osaburih..i sad uživam...

Alma_27 -> RE: Kako živite vaš brak? (12.6.2012 14:41:37)

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

[sm=smiley36.gif]
ja s eizvinjavam što opniram al dugerišem u skladu sa temom da nebi došlo do prethodnih situvacija razvoda ovo ono...zadajte ponekad i sex bez duše...
naša učiteljica sexologije ovdje na forumu je to nekoliko puta vrlo eksplicitno obasnila...[sm=smiley36.gif]

isprobano neki dan. nije ni znao sta ga je snaslo [sm=smiley36.gif]

Mirkica -> RE: Kako živite vaš brak? (12.6.2012 14:41:39)

hajd mi sad objasnite koji je sex sa dusom, a koji je bez duse

i mene zanima povezanots izmedju duse i sexa ??????

sabinos -> RE: Kako živite vaš brak? (12.6.2012 14:46:01)

slomila sam se dok sam sve iscitala [sm=smiley36.gif] nigdje rucka...

Mirkica -> RE: Kako živite vaš brak? (12.6.2012 14:48:01)

IZVORNA PORUKA: sabinos

slomila sam se dok sam sve iscitala [sm=smiley36.gif] nigdje rucka...

ja sam u gostima hahah mama cuva sina , snajka pravi rucak hhahaha a mene trudnicu stetde na ovoj vrucini ali polako me sramota[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

D_K -> RE: Kako živite vaš brak? (12.6.2012 14:48:23)

[sm=smiley36.gif]

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
legendarno

molicu za link - 'keks bez duse; teorija i praksa' [sm=smiley36.gif]

bananica -> RE: Kako živite vaš brak? (12.6.2012 14:51:24)

IZVORNA PORUKA: D_K

[sm=smiley36.gif]

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
legendarno

molicu za link - 'keks bez duse; teorija i praksa' [sm=smiley36.gif]

to ima ta tema??

Blue rose RR -> RE: Kako živite vaš brak? (12.6.2012 14:52:56)

Iščitah posljednjih nekoliko stranica ... i ... hebi ga izgubih nit priče ... :)

Šta je tema?

D_K -> RE: Kako živite vaš brak? (12.6.2012 14:53:32)

ako nema izmislicemo je [sm=smiley36.gif]
vidis da su brakovi u pitanju [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

bellla -> RE: Kako živite vaš brak? (12.6.2012 14:54:12)

IZVORNA PORUKA: vjestica

e ovo mi je dno dna - reći mm ja častim odlazak na more [sm=smiley21.gif]
živjeti s nekim zajedno u istom stanu, jesti istu hranu, iamti djecu i odgajati ih i onda reći ja častim odlazak na more [sm=smiley11.gif]

[sm=smiley20.gif]

ma kako nije...pa s njim zivim, s njim sve dijelim, zajedno trosimo struju,vodu,plin,hranu,zajedno odgajamo dijete, itd. da ne nabrajam....i cuj sad cu ja zaraditi nesto vise, a on eto nece, pa cu mu ja reci ma hajd ja imam love, mozda te i povedem na more

Pa nije meni suprug donator sperme, on je meni partner, ne igram Monopol protiv njega, vec zajedno koracamo kroz zivot.
Kad ga pocnete gledati kao promasenu investiciju, bolje se razvedite, dobijete alimentaciju za dijete, bar neke koristi od njega da imate.

bravo!

Ja otišla do wc, otvorila mašinu, pogledam i kažem: nema ih ovdje u prljavom vešu.
Nemam pojma, da nisu tamo gdje ih ostavljaš.

hahaha,fakat volim nacin na koji zena razmislja[sm=smiley36.gif]

Trenutno ne radim,pa ne znam da li sam mjerodavna[sm=jezicek.gif],alii dok sam radila,zaradjivala sam vise od muza,nikada,ama bas nikada nije doslo pitanje mojih,odnosno njegovih para,niti nam je to vazno
tako da,sa njegovom lovom raspolazem kao sa svojom[sm=jezicek.gif]

MAMA MA -> RE: Kako živite vaš brak? (12.6.2012 14:55:01)

[sm=smiley36.gif]

vako ja sinoc,dok ja nadjem dusu on jadan zaspo...[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Alma_27 -> RE: Kako živite vaš brak? (12.6.2012 15:00:05)

IZVORNA PORUKA: Blue rose RR

Iščitah posljednjih nekoliko stranica ... i ... hebi ga izgubih nit priče ... :)

Šta je tema?

go with the flow [sm=smiley36.gif]

Alma_27 -> RE: Kako živite vaš brak? (12.6.2012 15:02:14)

IZVORNA PORUKA: MAMA MA

[sm=smiley36.gif]

vako ja sinoc,dok ja nadjem dusu on jadan zaspo...[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] nekad ti nije do duse

zene, jeste li primjetile da niko ne prica o svekrvama? [sm=jezicek.gif]

bananica -> RE: Kako živite vaš brak? (12.6.2012 15:03:05)

IZVORNA PORUKA: D_K

ako nema izmislicemo je [sm=smiley36.gif]
vidis da su brakovi u pitanju [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

tema nam je prijeko potrebna, ima nas i koji ne znaju nista o tome[sm=jezicek.gif]

veeseelaa -> RE: Kako živite vaš brak? (12.6.2012 15:03:32)

bezveze niko mi ne dade testić za provjerit partnera dal je zadovoljan sexom il ne

Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>