Frida_xx -> RE: Kako živite vaš brak? (3.6.2014 22:36:17)
|
Pozdrav svima. Prijavila sam se jer mi je potreban savjet ili cisto da se ispovijedim nekome, a svi znamo da su neznanci za te stvari idealni zbog prijeko potrebne objektivnosti. Pratim vas cesto i sve sto me zanima nadjem na ovom forumu, za mene ste super [sm=bravo.gif] A da pocnem o mom problemu... U braku smo 7 godina i imamo 10-mjesecnu bebu. Volimo se iako imamo podosta nekih trzavica i puno bismo mogli biti bolji al eto, tvrdoglavi smo oboje i ne popustamo... imamo povjerenje jedno u drugo i nikad nam nije bitno ciji je fb profil ostao upaljen jer nista ne krijemo (fb spomenuh jer je ovo sve zbog prokletog facebook-a [sm=smiley19.gif] ). Sinoc sam slucajno, ali zaista slucajno usla u njegov profil trazeci neku stranicu o tortama. Nisam bila sigurna koji je pravi naziv pa udjoh u historiju pretrazivanja jer sam nedavno otvarala istu. Ehhh kad sam to otvorila vidjela sam da moj dragi skoro svaki put kad je na fb pregledava profile svojih bivsih djevojki (tacnije dvije djevojke). To mi nebi tesko palo jer, hajde eto, opravdavam to da nekad covjeka cisto zanima gdje je neko ko je bio nekad dio tvog zivota, kako zivi i tako to... ali ja ovdje pricam o tome da on svaki put kad udje na fb gleda njihove profile, i to skoro svaki dan. Nije mi bilo mrsko da pregledam historiju po mjesecima i vidjela sam da to traje nekih dobrih 7,8 mjeseci. Znaci toliko vremena i to svaki dan [sm=zmeden.gif] Prvo sto sam se zapitala sta je tu tako interesantno kod njih a onda mi je samopouzdanje opalo totalno, i shvatila sam da ga ne privlacim vjerovatno vise jer sam se uzasno udebljala u toku trudnoce i vise nikako ne uspjevam skinuti visak... Oprostite na ovom romanu al ne mogu prestati da pisem jer se osjecam uzasno povrijeđeno i nekako izdano. Molila bih za savjet kako da popravim nas odnos... kako da postanem bolja, privlacnija... jer ga stvarno volim i jer me ovo sve izjeda neopisivo. Hvala puno na strpljenju... Puno vas pozdravljam...
|
|
|
|