Mirkica -> RE: Kako živite vaš brak? (12.6.2012 14:18:02)
|
Ima jedna stara "ko o cemu kurva o postenjuˇ" tako i ovdje na forumu , isticanja nekog u ovom pravcu nekog n aonom vec je poznato sta ce ko reci. Nekom je cejf ovo nekome ono . Ja sam dugo bila sve u zivotu a samo sam majka ne pune dvije godine UZIVAMMMMMMMMMMMMMMMM u svakom trenu sa svojim djetetom mm zaradjuje ODLICNO ja imam svo vrijeme svijeta da se posvetim ovom svome cedu , kod nas se pitanja ne poistavljaju ni gdje ni sta o svemu se dogovaramo svako ZNA sta ko radi trosi i slicno. Mog maksuma ne mora odgajati ni nana ni dedo , ni neka teta ni komsiluk da bih ja isla da zaradim , i IMALA PRAVO glasa u kuci , ja ga odgajam i kao sto sam milionnnnnnnnnnnnnnn puta rekla kad napune insallah obojica tri godine onda mama ide raditi i pocinje taj neki zivot a tri godine u svom zivotu MOGU odvojiti za svoju djecu svega ce biti a moje djete vise nikada nece biti beba sad je i zato koristim priliku. KAKO JE U MOM BRAKU , iskreno Elhamdulilahhh odlicno , mm me obozava (bez proseravanja) kao i ja njega pomaze mi oko djece i kuce koliko moze imamo nekada i trzavica kao i svako ali brzo ta oluja prodje , nasa porodica je nas svijet moji momci su mi preci od svega JA SAM SRETNA ZENA Elhamdullilah , sve ima svoje vrjeme i biti djete i biti cura i slodobna zena sve , biti majka, nana itd i svako treba koristiti , da nam sutra ne stane knedla u grlu jer smo radi vlastitiog cejfa propustila nesto kod svog djeteta . Zna se sta je brak a posebno brak koji vrijedi .
|
|
|
|