sporty mamaa -> RE: problemi sa dojenjem... (2.10.2011 0:18:27)
|
Evo i mene na voj temi... Nemam vremena trenutno sve iscicitati, ali hocu cim stignem. Vidim pisalo se o bljucanju i povracanju, sad mi je malo lakse jer vidim da nije samo kod mene. Ukratko moja beba ima 12 dana, dojimo od pocetka, meni je to sad novo, jer sam s prvom bebom izdajala mlijeko i davala joj na bocicu(nije htjela dojiti jer je bila odvojena od mene 10 dana na pedijatriji)... Eh sad dojenje i nije bas tako lako... Sto se tice mlijeka imam ga i previse, bradavice su mi takoder skroz izvucene pa ni to nije problem... Problem je sto beba puno bljuca, danas i jucer je cak kao i povratila poslije podoja. I to me bas prepalo. Znam da nekad ne moze ni progutati svo mlijeko, jer kad ona povuce jednostavno mlijeko curi i onda se pocne gusiti i prepadne i mene i sebe. Moj je problem sto po noci jako slabo spava, u porodilistu bi dojila i zaspala ali kuc recimo zna po 3 sata biti budna. Doji i onda place, kad je nosamo smiri se i zaspe cim je spustimo opet vriska... Ja zaista ne znam koliko bebe ovog uzrasta trebaju biti na dojci, ona nekad doji pet, nekad deset_, nekad petnaest minuta, a meni se cini da je to malo...
|
|
|
|