Hanady RR
|
prenos postova sa danom 21.10.2010.godine mislim da bi na ovoj temi jednoj novoj mami mogle pomoći korisnim savjetima pa prebacujem njene postove sa teme Beba ne kaki IZVORNA PORUKA: zanara upomoc,,sve sam procitala,,i svi pisu o dojenju,,ali ako beba doji i dohranjiva se,,sta onda da radim,,jucer joj kao nikada dala tri puta 90 ml ad,,u toku dana i noci,,i sada vec nekaka znaci 2 dana,,a pati se i prducka,,i mali je jos 1mj 10 dana sta cu ??? IZVORNA PORUKA: zanara i opet ja,,htijela sam da vidim dali tako malojbebi smijem dati zasladjenu kamilicu,,jeli normalnu kamilicu ili onu instant,,sa toplomjerom nepomaze,,i do kada smije cekati na dohrani da nema stolicu,,hvala unaprijed,,lijep pozdrav IZVORNA PORUKA: zanara ma samo mu dajem caj od komoraca,, molim te reci mi koji je to sirup protiv grcenja imam i onaj nurse harveys,,ali jos nisam pocela davati,,nije bilo potrebe,,pa cekat cu jos malo,,hvala IZVORNA PORUKA: zanara to je super,,ali ja odkada sam mu dala dohranu vise nego uobicajno,,jer je bio gladan a i ja primijetim da je mlijeka kod mene manje,,njemu zastopala kaka,,i sada on se stalno budi i place,,ja mu ponudim siku i on prihvati,,ali nesmijem da mu napravim dohranu,,a mozda je bas gladan