Vanne -> RE: Problemi sa dojenjem... (7.5.2015 17:24:05)
|
IZVORNA PORUKA: saamy Moguce da su grcevi,pedijatrica je to obkasnila kao"plac time" svaka beba ima mozes kaze i otprilike znat kad ce pocet plakag ako pratis! Stavljala sam maslinovo ulje al [sm=duda.gif] ne odgovara sav se stomak ospe[sm=zmeden.gif] aaa kapi dajem (infakol) ,,, isto jos ima bubuljice po licu i mitiser jel to OK??? Ne odgovara [sm=duda.gif] kad brisem krpicama vlaznim ZWITSAL!!! SENZITIV,,,, al opet ne godi!!! Saamy i mojaje nekad znala plakati bez razloga,ali kad trza nogicama znaci da je stomacic muci,jadni ne znaju sta ce od muke pa nogicama trzaju..... Evo kako je isla nasa shema grceva...ujutro u 3 pa sve do 10 ili 11 smo se borili sa grcevima...poslijepodne krenu oko 5 pa do 8...kad smo poceli sa espumisanom trajali su ujutro od 5 do 9 ili 10 a navece oko 7 ili 8 je malo plakala i to je to... Ja i dalje mislim da male bebe ne placu bez razloga...ili su gladne,mokre ili ih nesto boli...neke jednostavno hoce svoju mamu...samo je drzi uz sebe kad pocne plakati,neka zna da si tu,nemoj je spustati..nosaj je,pjevusi... A za te bubuljice ne znam,moja ih nije imala..a umjesto vlaznih maramica uzmi gazu i izrezi je na dvadesetak manjih...samo je pokvasis mlakom vodom i cistis tako bebu..otkuhas ih kad upotrijebis i opet spremne za upotrebu...
|
|
|
|