Alhemicarka -> RE: problemi sa dojenjem... (21.8.2012 13:39:12)
|
IZVORNA PORUKA: animagical IZVORNA PORUKA: mamina princeza meni se refleks otpustanja teks ad aporemetio ala nema veze nekakos e snadjemo. cini mis eda nekad bas kasni a nekad je ok ... mi trenutno starjkujemo sa svim. izludi me... dojim ga u snu drugacije nece nema sanse. nadam se d aje prolazno i da ce sto prije proci ovako je i kod nas bilo...meni se cini da svi isto prodjemo, tj svaka beba.... kod mog bebca je to bilo jer se previse poceo zanimati, obrtati, prevrtati, sjediti,, pa mu je dojenje bilo gubljenje vremena...uvijek je palilo dojenje uz setanje po zamracenoj kuci, i da mu pjevusim... I ja sa ovim imam velikih problema, baš tako, dojenje joj je gubljenje vremena, još se počela pridizati, pa kad je stavim u krilo da doji, ona umjesto da uzme sisu pokušava sjesti i diže glavicu (valjda joj položaj u mom krilu za to najviše odgovara), došlo mi da je po guzi [sm=smiley36.gif], jedno vrijeme je palilo da ja legnem na leđa, i nju stavim potrbuške pa tako dojim, u početku joj bilo neobično, pa gledala samo u mene i dojila, sad je skontala da može i tako zvjerati okolo. Ako je skinem sa sike, plač, a kad je stavim povuče par puta i zvjera, i tako u krug, izludi me.
|
|
|
|