jasmin -> RE: problemi sa dojenjem... (15.8.2012 0:29:15)
|
IZVORNA PORUKA: Esmica Zelim prvo otkloniti najgore.Otkud mi sad mastitis,dojenje stvarno ide fino,ne mogu da skontam sto bi sad odjednom dobila mastitis. Imala sam negdje 15 dan mastitis,i proslo. Ali smo sad bile u bolnici,gdje je djevojcica u sobi imala osip po nogama za koji su joj davali kremu,a meni izgleda kao mrsa. Zatim doktorica je pregledavala,dirala je rukama po ustima,onda sestre kad su nesto radile oko nje,ona puno place,ma to se nizasta ne zna,rukama diraju lice,cuclu,ma sve. Malena mi pomalo kasljuca....pa pomislih da nema ona u grlu,a ja u dojkama...jer zasto bih sad dobila mastitis.Bas nas je fino krenulo [sm=smiley19.gif] Fino uzme bradavicu,pogotovo ovu lijevu na kojoj je mastitis.Jel mastitis moze uzrokovati mrsa? Recite mi samo da mrsa prvo mora da se pokaze na kozi,jer ja na kozi nemam nista,pa da se obradujem... Bas nam je danas dan tuge... I ja sam ga dobila,iz cista mira,oba puta.Dojili normalno i odjednom bol,tvrda dojka i temperatura.I to kad je mali imao 10 mjeseci :).Nisam vjerovala da moze tako `kasno`,ali ako imas puno mlijeka sve je moguce.
|
|
|
|