Super Beba
|
IZVORNA PORUKA: Hurma IZVORNA PORUKA: Teddy Bear Draga Hurma, iz licnog iskustva ti toplo preporucujem samo doji bebu, i moja bebica je bila na suncanju i kad sam ga iznijela iz bolnice nije znao da doji, a jos sam isla 3-4 puta na dojenje u bolnicu i na nasu zalost, dam mu AD, mogli smo tako kombinovati siku i AD, dok nije mali omudrao i poceo da odbija siku, uh, plakala sam danima, al nisam nikad odustala, dojio je samo preko noci a po danu kad mu pridjem, imao je fobiju od mene, odma pocne da vristi,,,, i tako 5 mjeseci sam se mucila da ga ponovo vratim na siku i uspjela sam, a niko sem mm mi nije vjerovao, samo nas dvoje znamo kako je... i evo hvala Bogu dragom, sad ce puna godina kako sisimo i presretni smo, sad ne moze zamislit zivot bez svoje sike, nekad se budi i po 10 puta u toku noci samo da popije par gutljaja... nadam se da sam ti bar malo pomogla i ulila nade, sad imamo problem sto ne zna nista i nece da pije iz flasice, mama je njemu sve, i hrana i pice i cucla...istraj draga moja, ti imas mlijeka, vjeruj isplati se. saljem ti svu snagu ovog svijeta hvala puno... mozda po postovima izgleda kao da sam nezainteresovana pa ono "najlakse je dati flasicu" dopire mi do uha indirektno... ali nemam ja razloga ovdje dokazivati koliko se trudimo i mm i ja... ali trudim se... taman posustanem psihicki, pa se opet dignem... i sve u krug... ali eto, smislit cu vec neku tehniku kako da ne bude gladan zbog zutice a da i dalje vuce dojku pa bar i u prazno... Draga, ne opterećuj se sa tim šta ti neko i na forumu (počevši od mene pa nadalje) i u stvarnom životu govori i šta misli.. Ostale forumašice i ja ti samo hoćemo reći da vjeruješ u sebe maximalno, jer stvarno, dosta toga leži u snazi volje i jačini živaca...al' i ako ne uspiješ u svojoj želji, nemoj se ni zbog toga gristi i sekirati...bitno je da si ti dala maximum od sebe, a ako ide - ide, a ako ne, pa Bože moj, biće bolje sa drugim djetetom i naravno, ne čini te samo dojenje majkom :))) Ti uživaj sa svojim pilićem i bitno je da se mazite i pazite, a aBd, sve će doći na svoje..još samo malo se naoružaj živcima i pozitivnom energijom i ubrzo ćete uživati u lijepim trenucima dojenja ..Sretno!