animagical -> RE: Kiretaža ili Čišćenje (31.1.2012 22:53:41)
|
IZVORNA PORUKA: rose IZVORNA PORUKA: sunid IZVORNA PORUKA: rose IZVORNA PORUKA: animagical ja bih ti od srca preporucila da trazis opstu anesteziju, sto zbog fizicke sto zbog dusevne boli.... vjerujem da na jezuru imaju tu mogucnost, ja sam kiretazu uradila iz istog razloga-propusteni pobacaj, u 9 sedmici... krvarenja ne mora biti, ako je missed...onda je nazalost kiretaza neophodna... radila sam je u poliklinici Bosanes, dr Murtezic, jeste prilicno skupo, ali meni je vrijedilo tih para i kod mene tako bilo...missed ab a u biti anembroionalna trudnoica i kod Murtezica odem priovatno u Bosanes Kad si isla na kontrolu , nakon koliko vremena? ako mene pitas mislim da sam isla nakon slijedece menstruacije (ovo je nakon kiretaze prve neuspjele trudnoce) a posto vidim da si ti imala kiretazu nakon poroda vidi sta ti pise u otpusnom pismu (mislim da kazu nakon mjesec dana)...kod mene poslije poroda nije bilo kiretaze i ja sam na kontrolu isla tek nakon 3 mjeseca i ja isto kao rose... a ja bih na tvom mjestu otisla na kontrolu kod svog dr cim bude dezurni,jer ti je vec jednom previdio tu zaostalu posteljicu...cini mi se da su te kiretirali dugo nakon poroda,nekoliko sedmica poslije?
|
|
|
|