Lulu_08 -> RE: Kiretaža ili Čišćenje (25.7.2011 20:54:09)
|
IZVORNA PORUKA: ivanak Žene moje da vas pitam, jeli se kod vas promjenio ciklus nakon kiretaže... Evo, ja ne mogu da vjerujem. Po svemu sudeći izgleda da su mi plodni dani počeli dva dana nakon završetka menzesa. Znači, od 9. i evo do danas, odnosno 13-og dana. Ne znam, kako to provjeriti? Nisam mjerila temperaturu... nego samo pratila sluz. Nemam namjeru minimalno godinu dana da radimo na bebici pa tako da se ni ne mislim oko tih stvari. Pozdrav ženici, pomozite. Eh draga, vidim spomenuse me haha. Ne mogu tvrditi da je to tako nakon kiretaze, ali nakon biohemijske, u mom slucaju, se ciklus promijenio. Naime, vec mjesecima mi se "poremetio" ciklus i duze mi je prva faza ciklusa trajala, ovulacija je bivala oko 17og dana, sto ranije nije bio slucaj. Onda se desila biohemijska, i nakon nje mi se ovulacija vratila na circa 14 dan. Eh nacin na koji pratim je kombinacija cervikalne sluzi i bazalne. Pisala sam rasnije o pracenju i promjenama cervikalne sluzi, pa da ne pisem u detalje ponovo, najjasniji pokazatelj je sluz koja je rastezljiva poput bjelanca. Sretno mila!
|
|
|
|