Anica1 -> RE: spontani zbog visokog tsh (20.8.2010 16:23:35)
|
Evo da se i ja javim sa svojim iskustvom nakon kiretaze. Zavrsila sam s tim juce, u Bosanesu kod dr Murtezica, za njega sve pohvale. Radila sam pod lokalnom anestezijom, na vakum i sve je trajalo 3-5 minuta, nista strasno, neki tup osjecaj. Lokalnu sam dobila na tri mjesta. Boljelo me jedino kada je sve zavrseno i kada sam legla u drugu prostoriju. Boljela me maternica 15-tak minuta, ali su mi dali neku tabletu protiv bolova i smanjila se bol. Rekli su mi da boli zato sto je maternica izritirana i dok se smiri treba 15-tak minuta. Juce me kuci nista nije boljelo, samo ponekad malo ziguckanje ali nista strasno. Dobila sam da pijem Baktrim 2 puta po 2 tablete dnevno. Juce sam krvarila, ali dana nista, kao da nista nije bilo, niti boli niti krvari. Da li je to ok?? Danas sam primila injekciju Rogam koju sam morala kupiti jer sam 0- Sljedece sedmice cu kod svoje dr da m pogleda na UZ da budem mirna da je sve ok. Doktor Murtezic mi je rekao da je sve super proslo, ali moram ja to opet provjeriti[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Imam jedno pitanje - kada mogu raditi PAPA i briseve, nakon koliko vremena od kiretaze?
|
|
|
|