Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Fotografije nasih stomacica II 1.3.2012 21:13:32
mama75
Tiki jos si tu? Ili ima internet u porodilistu Trudnice, sve ste preslatke. Kada vas vidim svasta mi se pocne motati po glavi. zato brzo bjezim sa ove teme
RE: Fotografije nasih stomacica II 10.3.2012 9:37:57
beba1 beba2
ne brini draga bitno je da je beba ok a imaces vremena i da smrsavis pogotovo ako budes dojila a i trckaranje za njima oduzima dosta energije a boga mi i kalorija...ja sam 23+3 i u plusu sam 5 kg
RE: Fotografije nasih stomacica II 15.3.2012 12:52:00
Mrgica
IZVORNA PORUKA: raja_ringe
Mrgice ... ja stvarno ne znam što je tebe dr. poslala na dijetu ili već ima efekta? presladak stomo
Da me vidis uzivo znala bi. ma sad ozbiljno i ja mislim da ona pretjeruje, bar malo. Ostale da ne odvajam niti jednu, sve ste mi divne sa tim jepim pupama, masalah...
RE: Fotografije nasih stomacica II 15.3.2012 17:35:02
Miimy
Rabi Djanice hvala Vam puno na lijepim komentarima evo crvenim se rabi tebe sam upoznala ti si mi kao djevojcica nikad nebi rekla da si mamica .... ljubim Vas