batterfly -> RE: Kriticna trudnoca ili nisko nosenje (8.9.2009 12:46:06)
|
IZVORNA PORUKA: mina23 Cao [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/nosecka.gif[/image] kako ste mi? Evo ja se vratila sa kontrole i placem ko luda, rekla mi je da nisko nosim i da moram piti ginipral i prepala sam se jer mi je rekla da je beba ponisko da vise mirujem. Mina23, nista strasno, nemoj se molim te, sikirati, a jos manje plakati... Ja sam iznijela dvije takve trudnoce(vec sam negdje pisala) i evo rezultati tih trudnoca sada rasturaju moj namjestaj[sm=smiley1.gif]....To je im je vise, cini mi se, postalo rutinski..HB draga kad nije nista ozbiljnije...Znam kako se osjecas i ja sam prvi put plakala k'o luda, jer ne znas sta te ceka, a drugi put sam vec nekako ocekivala...Sve sto trebas jeste da mirujes i pijes terapiju i vidjet ces da ce biti dobro...HB, na vrijeme si otisla i na vrijeme pocinjes piti terapiju, to je super...Gledaj to sa vedrije strane...je li ti dala i apaurin od 2mg??...Sretno i cuvaj se sad malo vise...Drzim ti fige i smiri se, molim te.... Nikitaaaaa[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
|
|
|
|