Nicky
|
Hallo drage mame i trudnice...:))) Napokon i ja malo da stogod napisem, nije me bilo dugoooo, barem je to za mene dugi period, sada je mojim djevojcicama sedam mjeseci, a zadnji put sam se javljala poslije poroda....:))) Cesto navratim na forum da vidim tko sta pise, pa mi je drago kada vidim da se netko javio, ja iskreno nemam toliko ni vremena, a nekako jos manje zivaca..........jednostavno kada imam nesto vremena neda mi se pisati i razmsljati odmaram mozak...:))) Sto se tice djevojcica i ja sam sa njima vise vremena, mada mi muz uskace sto je vise moguce, a najvise kada ih hranimo.......i mi smo njih od pocetka ucili da jedu zajedno da spavaju zajedno i tako cemo se i dalje truditi da sve bude zajedno, jer da ih odvojimo, nebi imala ni tren odmora. one vec imaju neke svoje navike, tako da je sve na sat. Zna se kada se i sta se jede, kada spava i tako... Ispocetka je i meni bilo tesko dok to sve nisam pohvatala ali sad se da...:))) Spavaju dva puta dnevno po sat-dva a jedu pet puta.Vec sam im uvela skoro svu dohranu, tako da ni oko toga nemam vise problema, slabije su mi jele povrce, ali su ga vecinom prihvatile. Navecer idu u krevet oko pola devet i ne bude se do 7 ujutro, a tako je negdje vec od 4 mjeseca njihove starosti. Nisam ih mogla dojiti, tako da su bile na umjetom mlijeku i jos ga jedu ujutro i navece. Sada mi se starija nesto budi navece i place, ali opet brzo zaspi, kontam da bi zubi mogli biti uzrok, sve ih ocekujem , ali jos nista, nadam se da nam to nece zadavati puno briga i promjenuti navike.... One vec lijepo puzaju, i kao da se pomalo i ispravljaju, a lijepo i sjede...... Sto se tice uspavljivanja i tu smo ispocetka imali problema, nosanje satima, ali posto sam ja par puta bila sama sa njima i zajdeno sve tri plakale satima, sam odlucila da nema nosanja i tako da smo ih navikli da ih stavimo u krevetice i one same zaspu....isprva su znale plakati, ali sad vrlo rijetko, i brzo skontale da treba spavati, tako da sam hvala Bogu i tu zadovoljna. Naravno svaki dan ima nesto svoje sto nasikira, pogotovo zato sto su mi to prva djeca, ali ide dan po dan i jedva cekam da prevagnu godinu, nadam se da ce biti lakse....:))) Eto to je to sto sam se mogla sjetiti njihovih navika, jer mi je drago procitati kako druge majke prolaze sa svojima, jer smatram da je ipak dvoje djece-dvoje djece i da je nama koje ih imamo puno teze........
|