Suzana
|
Cure moje, Ja sam prije sat vremena poslala Ireni sms da mislimo na nju i rekla da brinemo što se ne javlja, zahvalila se i napisala mi da su imali problema, pa kada se saberu javiće se... Toliko sam se zabrinula, nadam se da je sve aBd uredu... Evo sam se upravo čula i sa Azure, ima malih problema sa dojenjem, ali sigurna sam da će ih prevazići. Azure draga, Nur sigurno nije razvila refleks sisanja, ali forsiranjem dojke sigurna sam da ćete to prevazići... Bojim se da ne odbije siku zbog flašice, ali bitno je da joj uvijek prvo daješ siku što i radiš... Da se javiš na ovu temu http://www.ringeraja.ba/forum/m_119606/mpage_5/tm.htm sigurna sam da će ti prva Amrino imati jako dobrih savjeta, jer je pored prakse, jako potkovana teoretski o dojenju. Sigurna sam da ima mnogo žena koje su imale sličan problem... Sreća je pa ti je mama s tobom i imaš pomoć, biće to sve OK. Neka su ti živi i zdravi Samir i Nur. Malena, sve što osjećaš, radost, strah.. sve je normalno. Prvi period je težak, ali evo, nakon 19 mjeseci i kusur, prošla bih sve ponovo. Majčinska ljubav prevaziđe sve. Ja sam ti njih dvojicu iznijela u onim dekicama/vrećicama... ne znam kako da objasnim, bilo je preko 30 stepeni, tako da je i u tome razlika. Po nas su došli MM, moj tata i moja tetka, tetka je obojicu čuvala u rukama u autu, polako smo vozili... ne znam jesam li ti išta pomogla. A mislim da je sasvim OK da ih izneseš i u sjedalicama, pa to je 10, 15 min. i dosta raje bebe iznosi u sjedalicama, pa zamisli kako su bili skvrčeni u stomaku . Baš mi je drago da je sve tako OK, 38 sigurno, pazi šta sam ti rekla, a aBd i 39! Ali miruj, pred kraj pogotovo, ja sam zadnje dane preležala. Javi se draga za kafu! Kako ti je sjediti, nositi stomak, jesi li vidjela o čemu sam vam pričala... E moje drage, vidite li kako proleti sve tako brzo, kao da ste se juče pojavile na ovoj temi... Tako je bilo i nama. Samo neka su dječica dobro. Čuvajte se, Ljubim vas!