Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Izvint me na razjarenom monolugu ali sam ostala izrevoltirana i teško da ću se vratiti na staro!
Sarah, mamina i tatina princeza stigla je na ovaj svijet 16.02.2010. godine Dani, mamin i tatin princ stigao je na ovaj svijet 19.09.2014 .godine Iza tuge vedrije je nebo...iza tuge čistija je duša...
Slažem se Irena... Kada sam išla na GAK, bilo je to preko nekih poznanstava, tako da nisam imala velikih problema... Nemam sada vremena da pišem detaljno, ali postoji moj post na RR (čini mi se "koji vas ginekolog vodi") gdje sam detaljno pisala moje razocarenja kada sam kod Dr koja me je privatno vodila 10 godina, kao i trudnocu otisla na GAK - nije me prepoznala na prvi momenat i bila vrlo neljubazna. Od tada sam joj isla samo privatno, a onda pred porod me je preuzeo Dr kojeg sam privatno znala, i dogovarala preglede i na kraju i porod tj. CR.
E Suzi stvarno nisam mogla vjerovati da ovako ne[to u državnoj instiutuciji može postojati! Pa jesu li oni svjesni da nisu nedodirljivi da bi ih u svakom razumnom i civiliziranom svijetu neko tužio!
Sarah, mamina i tatina princeza stigla je na ovaj svijet 16.02.2010. godine Dani, mamin i tatin princ stigao je na ovaj svijet 19.09.2014 .godine Iza tuge vedrije je nebo...iza tuge čistija je duša...
Nisam ni sama pametna šta sada da radim! Da privatno odem nekom od njih s GAKA išla bih protiv sebe i sve ga razumnog na ovom svijetu ali na vagi su moje bebe!
Bojim se da su kod nas nedodirljivi. Pročitaj na forumu ZAJEDNICA RR priču majke Nevenke o njenom sinu Denisu. Ipak... ne treba sve generalizovati, eto recimo Dr Dekovića na GAK-u žene hvale na sva usta... Rekla bih da je to do toga da li je neko čovjek ili ne.
Ama to nisu ljudi... Mislim, moraš nešto u osobi imati ili profesionalca ili čovjeka ali šta kada nemaš ni jedno ni drugo!
Svaka profesija zahtijeva svoja odricanja. Razumijem da im je trudna žena i beba svakodnevnica ali i meni nekada dodije 1650 istih pitanja pa opet na njih odgovaram kao prvi put jer je to moja profesionalna obaveza!
Pokušaj poraditi na svom stavu...kad te pitaju ime: reci PROFESOR Irena Irenić ili MAGISTAR važno je napomenuti TITULU i to glasnim tonom. U Ze u bolnici na kartonu piše zanimanje i većini je to mjerilo ponašanja prema pacijentu
Hehehe zamalo kad sam izlazila upravo nisam to rekla Ko vas ... Ali je portir supruga koji je s autom stajao tik pored vrata uputno gledao kao da ce svakog trenutka izvući pištolj i reći Ej brate ...biži savrata!
Da ne bi Don Vito Korleone pravio probleme požurila sam... A vidjela sam u čekaonici da ima dosta ženica iz Zenice!
Ja sam toliko razočarana našim zdravstvenim sistemom, evo već se psihički pripremam za posjet pedijatru u dispanzer (nema naše pedijatrice kojoj mi inače idemo kući) i znam da ću se posvađati.
Draga moja ti se samo smiri da se bebice ne uznemire, ja vas mame duplice redovno pratim i pravo ste mi simpa.
Drage duplice mi opet nismo uspjeli Malo sam tuzna, psujem zivot i trudim se pregurati sve ovo. Idem sutra kod ljekara da vidim sta dalje i koliku pauzu cemo praviti a onda ponovo u nove radne podvige P.S. Izgleda da je meni sudjena vantjelesna oplodnja a onda se dobro drzite jer dolaze nova dva ili tri nova clana na rr p.p.s. Molim sve duplice da mi tada uskoce sa robicom i drugom opremom jer cu biti dobro dekintirana i vjerovatno duzna i Bogu i narodu
Drage duplice mi opet nismo uspjeli Malo sam tuzna, psujem zivot i trudim se pregurati sve ovo. Idem sutra kod ljekara da vidim sta dalje i koliku pauzu cemo praviti a onda ponovo u nove radne podvige P.S. Izgleda da je meni sudjena vantjelesna oplodnja a onda se dobro drzite jer dolaze nova dva ili tri nova clana na rr p.p.s. Molim sve duplice da mi tada uskoce sa robicom i drugom opremom jer cu biti dobro dekintirana i vjerovatno duzna i Bogu i narodu
Žao mi je Levice. I dalje vjerujem u tebe. Računaj na mene za garderobicu!
E moja Irena i ja sam prije par dana tako poludila na klinic, ne na GAKU vec na glavnom ulazu za kliniku gdje se nasao neki "vratar" kojeg trebas znati lil mu nesto dati da bi usao autom u krug klinike. Prije mene udje 5 auta i mene vrati zenu koja ne moze slagati da je ogromna i da jedva hoda jer se vidi iz prilozenog da se parkira negdje drugo i da onda udje pjeske. Pa ni sama neznam sta sam sve govjeku nagovorila i nije mi zao, zao mi je sto nemam pravo da uzmem kakvu palicu pa da ga izudaram momacki i da u novinama pise "trudnica prebila palicom portira" . Nemoj zeno da se nerviras, skodi tvojim bebicama, znam da je lako reci a ne uraditi jer sam i ja neuracunljiva kad poludim . Ja sam rekla dacu sve para sto imam dok se ne porodim i ne odem iz te bolnice samo da me ne maltretiraju i ne maltretiraju moje bebice, protivnik sam svega toga al bez para covjek ne moze nista u ovoj drzavi.
ja rekoh da vidim kako idu stvari, ne bi da se izradim al neće moja Niobe niko pošteno da kaže
Zao mi je... Bice to sve, ako Bog da, OK. Znam da je tesko, ja sam nekoliko puta gubila plod, prije nego sto sam se, prosle godine porodila. Budi jaka, i imaj VJERU....
E zene moje kako ste mi danas? Kako su vase beice, lupkaju li? Moje su aktivne pravo. Nocas su me u pola 4 probudili, izlupkali mamu i zaspali a mam se do 6h patila da zaspi ...Ma samo nek lupkaju i neka ih jos u tibi, tu im je najljepse. E jutros mo isli kupovati neke stvarcice i kupili smo svata za pocetak. Ja kupovala sve zuto i zeleno, kaze mm hjde nesto kupi za moje curice . Ma nesto ne volim uobicajno ono plavo za djecake i roze za curice, pa kupujem zutu i zelenu pa i kako curica bude pasace joj. Nasla sam na Dobrinji super Bebi shop, sve stvari Pcelica Maja i super su kvalitetne. Ma ja bi kupila svu onu radnju al ne treba mi sve kaze mm .
Irena jesi li sta radila od pretraga, jel sve ok? Javi se da znamo stalno mislim na tebe.
Azure i ti se nisi javljala, jesi li dobro, ima li jos kontrakcije? Kako ti pomenu da si spremila torbu i ja pocela da spremam. Ja kontala rano mi al nije, a u kuci nista nemam sto mi odgovara pa moram ovi dana otci to pokupovati da me ne iznenadi. Kaze mm molim te sve pripremi ja ti bas necu znati gdje se sta nalazi kad sve krene, ma on ni sad ne zna gdje se sta nalazi .
Suzana, kad budes imala vremena napisi mi sta si ti nosila u bolnicu kad si krenula na carski. Znam odprilike, citala sam i po forumu al si mi ti nekako najsigurnija . Ljubim vas sve punooooo!!!!
Leva samo nemoj odustajati! Fino, kao kad padneš, malo se otresi, zajauči, glavu gore i pravo! Kako god, bitno je da akbd bebe dođu!
Moja Malena mi još hodamo od doktora do doktora i od laboratorije do laboratorije, u utorak imamo još jedan pregled pa onda moram opet na onaj us GAK. Javim odmah šta su rekli. Šta nam je sa Azure? Ja nemam ništa ni za bebe ni za bolnicu ... Suzi, baš, dedera nam to ispiši potanko... i mene zanima, pliiizzzz!