Suzana
|
IZVORNA PORUKA: malena131 Draga Suzana bas ti hvala na komplimentu, sad sve govorim bas sam lijepa samo malo ogromna . Juce sam vidjela jednu zenu trudna sa jednom bebom i tu negdje kao ja, a veca od mene i onda kazem ja si umisljam pa izgledam sjajno kako se zene uniste u trudnoci . I ja jedva cekam sljedecu Novu godinu sa svojom djecicom da slavim, da zajedno kitimo jelku i da sa njima podjetinjim, a to mi nikad nije bio problem. Uvijek sam govorila da bi rado radila u vrticu, i stalno se igrala sa djecom. E htjela sm da te pitam al uvijek zaboravim, poslije koliko su ti donijeli bebe poslije carskog i jesi li ih odma mogla dojiti? Jesi li morala izmuzati mlijeko? Meni kazu da obavezno ponesem izdajalicu i flasice za bebe, a ja zelim samo da dojim ne zelim flasice uopste, pa sam sad u dilemi. Ljubim vas sve puno! Ljubi Suzi djecicu svoju lijepu, a vi mazite svoje tibice... Draga moja, Što se tiče dojenja, stvari stoje ovako. Mlijeko svakako ne nadolazi odmah. Ja sam ih prvi put stavila na grudi nakon 2 dana, kada sam sišla na porođajno i kada smo se spojili. Do tada se nisam opterećavala što ih hrane AD mlijekom, iako ti znaš kako sam ja VELIKI pobornik dojenja. Znači kada smo se spojili, meni je i mlijeko nadošlo... Tih nekih stvari se više i ne sjećam, sve je to totalno bunilo. Ali carski rez nije nikakva prepreka dojenju, u to ne daj da te iko ubijedi. Ima majki koje su rodile prirodno, pa nisu uspjele sa dojenjem, a ima ih koje su rodile na CR i bez problema dojile. Ja dvoje. Iščitaj dobro podforum DOJENJE na RR, na Rodi ima dobrih savjeta, a vidjećeš ovdje na RR temu, kada aBd rodiš, moći ćeš nazvati i savjetnice za dojenje. Za sve nedoumice, stojim ti na raspolaganju draga. Uživaj na snijegu. Draga neira, sve mame na ovoj temi su prirodno začele dvojke, koliko ja znam. Ako ti ikako možemo pomoći, tu smo! Azure, drži se draga još malo, barem do 01.01.2010. Ništa nemoj da radiš, samo legi, lagano šetaj, ručaj, gledaj TV, čitaj. Javljaj se i sve najbolje. Ljubi svoju egzotično lijepu kćerkicu.