malena131 -> RE: Razgovori o svemu po malo (11.12.2009 14:23:15)
|
E zene moje kako ste mi danas? Kako su vase beice, lupkaju li? Moje su aktivne pravo. Nocas su me u pola 4 probudili, izlupkali mamu i zaspali a mam se do 6h patila da zaspi[sm=smiley1.gif]...Ma samo nek lupkaju i neka ih jos u tibi, tu im je najljepse. E jutros mo isli kupovati neke stvarcice i kupili smo svata za pocetak. Ja kupovala sve zuto i zeleno, kaze mm hjde nesto kupi za moje curice[sm=jezicek.gif]. Ma nesto ne volim uobicajno ono plavo za djecake i roze za curice, pa kupujem zutu i zelenu pa i kako curica bude pasace joj. Nasla sam na Dobrinji super Bebi shop, sve stvari Pcelica Maja i super su kvalitetne. Ma ja bi kupila svu onu radnju al ne treba mi sve kaze mm[sm=smiley36.gif]. Irena jesi li sta radila od pretraga, jel sve ok? Javi se da znamo stalno mislim na tebe. Azure i ti se nisi javljala, jesi li dobro, ima li jos kontrakcije? Kako ti pomenu da si spremila torbu i ja pocela da spremam. Ja kontala rano mi al nije, a u kuci nista nemam sto mi odgovara pa moram ovi dana otci to pokupovati da me ne iznenadi. Kaze mm molim te sve pripremi ja ti bas necu znati gdje se sta nalazi kad sve krene, ma on ni sad ne zna gdje se sta nalazi[sm=jezicek.gif]. Suzana, kad budes imala vremena napisi mi sta si ti nosila u bolnicu kad si krenula na carski. Znam odprilike, citala sam i po forumu al si mi ti nekako najsigurnija[sm=smiley1.gif]. Ljubim vas sve punooooo!!!!
|
|
|
|