Azure -> RE: Razgovori o svemu po malo (18.10.2009 21:28:37)
|
malena bas mi je drago sto si tu. Nadam se da neces otici dok ja ovo nakucam. Sreca brzo kucam hehehe. I meni je zao za kafu, ali hajde super, sad ces na bolovanje pa ces imati vise vremena. E i ja sam ti u prvoj trudnoci nekako osjetila da je djecak, i bila 100 % sigurna, ali sam se porevarila. Cak mi je kuma donijela ogroman paket garderobice i svih drugih potrepstina od cuce, , dekica, patikica ma da ne nabrajam, haman sve u plavoj boji. Kad ono cvrc djevojcica. Mada je moja dr. meni rekla da nije sigurna da li je djecak da sacekamo. Kasnije nakon par mjeseci mi je rekla da je djevojcica 100, ali ja je nisam slusala. nafurala se da je djecak. hihihi Vidis ti ne mozes spavati, a ja bih mogla spavati i dan i noc. Doduse navecer kasno legnemo oko 12 pola 1, zato ujutro moja maca i ja spavamo do pola 10 ili 10. MM nas zove oko 9 pola 10 da bi nas probudio, i tako natjerao da navecer ranije bar maca legne pa da imamo vremena za sebe. Neka lupkaju djedacici, ih ja bih satima mogla lezati i gledati u stomak i ocekivati gdje ce udariti. Znas kao i kod tebe, ponekad se spuste dole na mjehur, jutros su recimo pomjerili se gore prema dijafragmi. A sinoc je cura smjestila se skroz ulijevo. rekoh jos malo pa ode na ledja. Nisam mogla nikako da se namjestim da spavam, tako mi je bio tezak stomak. Kazem muzu, kao da su odjednom otezali. irena sa fakat eto da ste se dogovorile danas da idemo na kafu, ja bih fulila, jer nisam bila kuci haman cijeli dan. Iznervirala sam se, jer svaku igraonicu koju sam zvala da je vodim sem Coco Loco (htjela sam promijeniti malo) ili je bio rodjendan, ili nisu radili. Strasno sam se iznervirala. Na kraju smo otisli u Coco Loco i maca se dobro zabavila. Bilo je krcato. Ko zna mozda jejedna od vas bila tamo, u stvari nije garant jer bih primijetila tibice. Evo skraticu post da mi ne zbrisete. cmokic
|
|
|
|