Suzana -> RE: Razgovori o svemu po malo (12.10.2009 15:42:32)
|
IZVORNA PORUKA: dvojke donose ih na podoj, sve zavisi kako prodjes na porodu, meni su ih donijeli tek nakon 15 sati, jer sam dosta iskrvarila, pala u nesvijest itd. ali sve je to individualno. koliko znam i ako se radi carski rez, nema odmah podoja dok se narkoza ne iscisti iz organizma, laickim rjecnikom receno. a za plac, i to je individualno, svako dijete je razlicito. moje su imale grceve u isto vrijeme, ali su im bili dosta izrazeniji jer sam im mijesala svoje mlijeko i dohranu, sada mi to ne pada na pamet. cak sam nakon svega( tj. nakon sto sam prestala dojiti svoje, nakon 2 mjeseca, nestalo mlijeka, jer su se navikle na flasice, pa nisu htjele da doje) nasla tekst na internetu da je Bog tako stvorio zenu, da koliko djece ima, da moze sve i da ih doji. bio je cak tekst pod naslovom, mozete samo dojiti dvojke, cak i trojke.ali, dzaba kada ti vecina govori da ne mozes dojiti blizance, a ti nemas iskustva. samo doji, jeste tesko na pocetku, ali se ustelis brzo. i, naravno, pomoc, pomoc i samo pomoc, ko god da ti ponudi, prihvati, trebat ce ti.sretno svima, da nam Bog olaksa. jeste da je iskusenje u pocetku, ali su velika radost i blagodat Ne trebate dalje čitati o dojenju dvojki, evo sam vam ja živi primjer - Edija i Maka dojila 13 mjeseci i 10 dana bez kapi AD-a hB!!! Stoga, moguće je, naravno da je moguće. Svaka majka može i treba da doji. Molim vas, znam da vam je ova tema prioritet i da ste najviše na njoj, kao što sam i ja bila cijelu trudnoću, ali vam preporučujem da dobro iščitate sve teme na forumu DOJENJE, i generalno, naoružate se pravim informacijama što se tiče dojenja. Teško je u početku dojiti dvoje, ali sve prođe brzo, i onda uživate!
|
|
|
|