Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Može onda...ma neće biti previše, nas smo dvije forumašice...svaka će iskupiti šta ima a ja ću novac tebi prebaciti kako smo se dogovorile, nešto mi bezveze novac slati busom!
Elem, pošalji mi ako hoćeš br mobitela na pp a ja ću ti ujutro javiti kad stiže autobus i koji je
ma slobodno stavi i novac, negdje ga lijepo ususkaj
Može onda...ma neće biti previše, nas smo dvije forumašice...svaka će iskupiti šta ima a ja ću novac tebi prebaciti kako smo se dogovorile, nešto mi bezveze novac slati busom!
Elem, pošalji mi ako hoćeš br mobitela na pp a ja ću ti ujutro javiti kad stiže autobus i koji je
ma slobodno stavi i novac, negdje ga lijepo ususkaj
Ma ne mora ga ususkavati. Moze ga dati soferu i objasniti situaciju, da ne bi uzimao 'proviziju' Meni su moji, dok sam studirala, milion puta polsali po busu novac u koverti. A mozes i na RN, kako smo se dogovorile...
Ja zbog zdravstvenih razloga moje kcerkice nisam u mogucnosti da dodjem u Importane ali bih rado ucestvovala. Kupila bih nesto kucne potrebstine,hranu,kozmetiku za bebu i dala bih nesto novca. Ako ima neka od vas da zivi blizu autoskole Max line na Grbavici ili ce sutra biti u prolazu,ostavila bih joj broj na pp pa da to pokupi usput.
Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05
ja cu ici sa autom, i nije mi problem pokupiti to idem sa dobrinje pa mi javni. pozz
IZVORNA PORUKA: ciciban26
Ja zbog zdravstvenih razloga moje kcerkice nisam u mogucnosti da dodjem u Importane ali bih rado ucestvovala. Kupila bih nesto kucne potrebstine,hranu,kozmetiku za bebu i dala bih nesto novca. Ako ima neka od vas da zivi blizu autoskole Max line na Grbavici ili ce sutra biti u prolazu,ostavila bih joj broj na pp pa da to pokupi usput.
I ja cu se rado odazvati akciji. Imam za bebaca paket pelena (velicina 4+), nesto odjece i kozmetike, a naravno dacu nesto i u novcu. Sutra bih samo nakratko doletila da to predam, na kojem spratu je taj kafic gdje ce biti okupljanje?