Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ma nisam ni rekla njoj dati na ruke novac, vec da se ne tegli hrana iz Sa, da mi ovdje ne kupujemo vec damo novac za koji bi ovdje kupili hranu da tamo forumasice pokupuju i odnesu, ali i to u slucaju da se forumasice koje posjete majku sloze, jer nazalost cudan smo mi narod ne bi me iznenadilo da posle kazu da forumasice iste nisu sve pare donirane utrosile na porodicu.
evo sa mamom sam se cula sutra cemo spakovati i nesto garderobe iz radnje, otici cemo i kupiti i namirnica... pa eto pelene dva-tri velika paketa,namirnice za kucu i hrana ,odjeca ... samo valjda ce nam neko javitikad ce to biti primopredaja i sl. pozz
Po mom misljenju je najbolje dati jedan dio u novcu, a jedan dio u hrani i ostalim potrepstinama. Kupiti djetetu mlijeka, hapice i pelena i posaleti igracaka koje mi vise ne koristimo ili koje su nam djeca prerasla jer i to dijete treba da uziva u djecijim radostima.
Treba ako skupimo dovoljno novca kupiti inhalator koji im je potreban. Ostalo dati u novcu da zena kupi ostale namirnice i ostale stvari koje su ima neophodne.
evo sa mamom sam se cula sutra cemo spakovati i nesto garderobe iz radnje, otici cemo i kupiti i namirnica... pa eto pelene dva-tri velika paketa,namirnice za kucu i hrana ,odjeca ... samo valjda ce nam neko javitikad ce to biti primopredaja i sl. pozz
ako je krenula u školu 128/130 broj odjeće...a obuća 31-32
zene drage, sad nesto kontam..ova majka je sigurno jadna neuka..kaze da joj ne treba AD i da je bolje obicno mlijeko..dijete ima problema s bubrezima tj. samo jedan bubreg..a znamo kako je kravlje mlijeko grozno za bubrege..ja bih ipak majku ubijedila da joj mi kupimo AD i to joj moze trajati...pa makar da na AD mlijeku izguraju uz nasu pomoc do godine dana djeteta
ne znam cemu komplikovati,ja licno nisam za davanje svih para na ruke ..nemojte me pogresno shvatiti ali upravo da ne bi bilo problema kao prije... zena je fino rekla sta joj treba , znaci nabrojala sve i to kupimo. uz to ko moze nek donira novac, i ja cu sto mognem i to je to... jer ona je naglasila sta joj treba,a mnogima je i lakse spakovati nesto sto imamo u kuci ne treba nam i dodatno nesto kupiti nego mozda novac dati ... ne znam moje misljenje je takvo i ja cu ovako postupiti samo cekam kad i gdje . pozzz
IZVORNA PORUKA: jelenaT
Ma nisam ni rekla njoj dati na ruke novac, vec da se ne tegli hrana iz Sa, da mi ovdje ne kupujemo vec damo novac za koji bi ovdje kupili hranu da tamo forumasice pokupuju i odnesu, ali i to u slucaju da se forumasice koje posjete majku sloze, jer nazalost cudan smo mi narod ne bi me iznenadilo da posle kazu da forumasice iste nisu sve pare donirane utrosile na porodicu.
< Poruku je uredio pocahontas -- 11.1.2012 14:21:44 >
I ja sam vise za varijantu da se skupi i pokloni novac, pa da onda ona kupuje sta joj treba. Mozda treba platiti struju, i sl. Ako neko vec ima nesto u naturi i zeli pokloniti, to je super.
paket mlijeka plus ostale namirnice, da ne nabrajam od odjece , hmmm, od snahe cu nesto da uzmem, ima ona toga za izvoz moja mama ce isto nesto kupiti, plus novac( koliko da dajemo)