|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Pomozimo malenom dječaku Mehmedu
11.1.2012 18:34:00   
de_de
Cao, evo tek sam sad uspjela uci na internet, nemam vremena citati sve vase postove. Kontaktirala sam prijateljicu iz Dobosnice, kaze da poznaje majku bebe. Ne zna je bas dobro, ali zna da zivi kod zeljeznice u katastrofalnim uslovima. Ja sam vec pocela slati mailove ljudima koji bi mogli nesto znati/pomoci. U svakom slucaju spremna sam pomoci na sve nacine, samo sto zbog posla nemam vremena biti non stop na netu, tako da ukoliko me budete htjele kontaktirati trazite moj broj mobitela od mame2009 ili me nadjite na FB (eldina cibric ostrakovic)

Keno mamino zlato
22.11.2009.

(odgovor članu mamine oci)
Neposredna veza do poruke: 201
11.1.2012 19:25:12   
emama
Rado bi ucestvovala u pomoci djecaku. Nisam u mogucnosti da dodjem sutra u Importanne, ima li da je neko sutra u gradu u Ferhadiji pa da se nadjemo?

(odgovor članu de_de)
Neposredna veza do poruke: 202
11.1.2012 19:40:44   
esmina i bebina mam

IZVORNA PORUKA: palachinken

Ne znam da li mi je pametnije da saljem busom za Sarajevo pa da neka od vas pokupi? Da li ce neko iz Ze za Sa ili za Lukavac ovih dana?

[/quote
Molim te ako budete u Zenici skupljale novcana sredstav javi gdje i kada...ja nemam robice za taj uzrast ali skromni prilog bi rado dala.Ja sam na poslu svaki dan u Zenici

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 203
11.1.2012 19:41:02   
Hanady RR
Žene ja sada ne kupujem pelen...zanima me koje ua najfetinije sada d auzmeme više pakovanja...njima je svejedno koje su...
drugo ja imam i one pelene koje se peru od teta šivalica...5 komada za dijete do godinu dana pošaljem im i to pa u nedostatku pelenu može im fino pomoći ( nikad korištene)
eh sad...čitam Vas ...sve smo akontale sme ovih medija...ne zanam jel kasno al da porbamo nešto večerasuser posted image
odoh d avidim šta...
inhalator ne nalazim povoljno slobodan ako nađem do sutra dovedem lice sa inhalatorom dole, ha jauser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu emama)
Neposredna veza do poruke: 204
   [Obrisana poruka]
11.1.2012 19:43:47   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 205
11.1.2012 19:47:46   
Visnja RR
djevojke ja cu da provjerim sutra da li mi je legao novac od jedne osobe (kasnije cu reci koje) ...uplatila je 100 km onda imamo novac za inhalator...

Ja cu svakako radije dati novac pa nek zena poplaca te racune...
a naredni BB moze biti za njih...trebace njima pomoc zadugo na zalost

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 206
11.1.2012 19:49:12   
Daja_sa
Ja imam nesto robice za djecaka...i za curicu...kozmetiku...spakovala sam u kesu...dacu novac pa neka zena kupi sto joj je najpotrebnije...a i ovo sto Iman rece...hocel' moci sve stati u auto? da organizujemo neki kombi? sponzora ili nesto slicno?

Cunce nase majo...29.09.2008
Jos jedno sunce nas je obasjalo 23.08.2011...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 207
11.1.2012 19:52:39   
Hanady RR
joj višnja to bi bilo superuser posted image user posted image user posted image

110 Km je nov u apoteci Dinauser posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Daja_sa)
Neposredna veza do poruke: 208
11.1.2012 19:54:00   
Visnja RR
vec rekoh da ce BB u februaru biti humanitaran za ovu bebu... sutra nek se porikupi nesto u novcu nesto u robi i hrani inhalator, dakle sto je najhitnije...a to isto ponovimo opet u februaru...do februara cemo imati vremena da sve bolje izorganizujemo

03.04.`08

(odgovor članu Daja_sa)
Neposredna veza do poruke: 209
11.1.2012 19:54:39   
ziki
Sad sam pogledala na brzinu sta ste pisale, ja imam robice za djecaka, jaknice za zinu sad i vjerovatno ce moc i naredne, mom starijem je mogla, jaknicu za proljece, i jos svasta i koji br nosi majka da prestanem da se zavaravam da cu smrsat. Koji br pelena treba

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu Daja_sa)
Neposredna veza do poruke: 210
11.1.2012 19:54:52   
Visnja RR

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

joj višnja to bi bilo superuser posted image user posted image user posted image

110 Km je nov u apoteci Dinauser posted image user posted image user posted image

ako je toliko onda ako je ovaj novac legao kupujem ga sutra ...samo mi molim te tacno reci naziv...ili se ti i ja cujemo sutra?

03.04.`08

Neposredna veza do poruke: 211
11.1.2012 19:56:27   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

ako je toliko onda ako je ovaj novac legao kupujem ga sutra ...samo mi molim te tacno reci naziv...ili se ti i ja cujemo sutra?

čujemo se sutra...samo se traži komresorski inhalator za asmu, brohitis...

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 212
11.1.2012 19:58:14   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: ziki

Sad sam pogledala na brzinu sta ste pisale, ja imam robice za djecaka, jaknice za zinu sad i vjerovatno ce moc i naredne, mom starijem je mogla, jaknicu za proljece, i jos svasta i koji br nosi majka da prestanem da se zavaravam da cu smrsat. Koji br pelena treba

ziki malenom je 7 mjeseci ( napredan mašalllah) mi smo negdje oko 4 i 5 pelena...ja nešto kontam bolje 5-ca da mu je veće i duže će im koristiti nego četvorka d amu omanja a ostanu im zaliheuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 213
11.1.2012 20:09:53   
ziki
Zato i pitam jer junior ima 6.5 mj a vec mjesec dana koristi 5 a nemirko isto bio napredan koristio 4 dok se nije odviko.
Sad sam nasla i jednu vrecu Imam i bocicu ventolina neotvorenu kuci ne znam da li da i nju upakujem

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

Neposredna veza do poruke: 214
11.1.2012 20:10:29   
Anoniman

djevojke ja cu da provjerim sutra da li mi je legao novac od jedne osobe (kasnije cu reci koje) ...uplatila je 100 km onda imamo novac za inhalator...

Ja cu svakako radije dati novac pa nek zena poplaca te racune...
a naredni BB moze biti za njih...trebace njima pomoc zadugo na zalost
I ja necu nista kupovati, nakupila sam kesu namirnica iz kuce, garderobu i obucu za djevojcicu ima nesto i za bebaca(sto Iman ima unisex)+koverta. Mislim da im je napotrebnija para. Oni znaju za sto im je napotrebnije...

Neposredna veza do poruke: 215
11.1.2012 20:13:08   
bananica
a sta mislite da uzmemo nesto od lijekova,vitamina, uglavnom nesto iz apotekeuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 216
11.1.2012 20:15:23   
Sandrich

vec rekoh da ce BB u februaru biti humanitaran za ovu bebu... sutra nek se porikupi nesto u novcu nesto u robi i hrani inhalator, dakle sto je najhitnije...a to isto ponovimo opet u februaru...do februara cemo imati vremena da sve bolje izorganizujemo

svaka cast na organizaciji user posted image user posted image user posted image
I ja sam planirala abd otici za vikend do Dobosnice i odnijeti novac posto nemam nikakvih stvari ili nesto tako da bih mogla ponijeti...

Nas mali princ dosao na svijet 9.2.2012.
Carko broj dva nas obradovao 29.11.2013.

Neposredna veza do poruke: 217
11.1.2012 20:36:31   
Medi_87
Sto se pelena tice ja imam 4 da stavim kod kuce pa cu te staviti one mu sad mogu sigurno jer ih moj Mehmedalija sad koristi i one budu najduze do 18kg su ,imam i onih dm kupona za violetne pelene e sad koliko dodje u 5ci ne znam uglavnom s tim popustm izadje oko 22km koliko se ja sjecam dakle džambo paket pelena ako stignem uzmem sutra ako ne ima bb hB 

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 218
11.1.2012 20:52:40   
Malenaoduvijek
u tom paketu dodje 58 i poklon maramice, ja svojima te kupujem

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 219
11.1.2012 21:07:22   
mama2009
evo mene tek sad dodjoh do laptopa, ne zelim da me neko pogresno shvati....al dajte da sad ponesem najosnovnije jer idem na vikendicu sa maminim (mali autic mr bean) ozbiljna sam seciento, malo auto, a onda kad se vratim sa godisnjeg 23 ili 24 mogu sa berlingom i idem sama iz Sa pokupiti mnogooooo vise...

za sutra bi zamolila lady 26 ili lady blue da ponesu te stvari nesto bi ostavila u firmi, a nesto donijela odmah u petak ili subotu ujutro...sve zavisi kad cu krenuti u petak s posla....

opet napominjem ne zelim da me neko pogresno shvati al ne vozim kamion....u krajnjoj soluciji idem ponovo za 10 dana i ako je neko za put bujrum (svakako mi treba drustvo)

Princeza dosla 05.02.2010

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 220
11.1.2012 21:08:34   
mama2009
ovo sam nasla na piku

http://pik.ba/artikal/2059527/respira-inhalator/

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 221
11.1.2012 21:17:11   
esmina i bebina mam
IZVORNA PORUKA: mama2009

evo mene tek sad dodjoh do laptopa, ne zelim da me neko pogresno shvati....al dajte da sad ponesem najosnovnije jer idem na vikendicu sa maminim (mali autic mr bean) ozbiljna sam seciento, malo auto, a onda kad se vratim sa godisnjeg 23 ili 24 mogu sa berlingom i idem sama iz Sa pokupiti mnogooooo vise...

za sutra bi zamolila lady 26 ili lady blue da ponesu te stvari nesto bi ostavila u firmi, a nesto donijela odmah u petak ili subotu ujutro...sve zavisi kad cu krenuti u petak s posla....

opet napominjem ne zelim da me neko pogresno shvati al ne vozim kamion....u krajnjoj soluciji idem ponovo za 10 dana i ako je neko za put bujrum (svakako mi treba drustvo)

user posted image user posted image user posted image user posted image
Svaka cast na volji da pomognes.U pravu si odnesi mi ono najpotrebnije  a u ovih par dana bi trebalo dati broj i ziro racuna ...bit ce i februarski BB ....

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 222
11.1.2012 21:17:22   
Malenaoduvijek
mama
ja ne vidim koliko je ovo parica a pise da fali baterija i adapter..ne kontam kako ce raditi bez toga.

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 223
11.1.2012 21:18:48   
mama2009
IZVORNA PORUKA: MALA1994

mama
ja ne vidim koliko je ovo parica a pise da fali baterija i adapter..ne kontam kako ce raditi bez toga.

da u pravu si nisam citala ovo pod detaljnouser posted image

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 224
11.1.2012 21:20:13   
mama2009
IZVORNA PORUKA: esmina i bebina mam

IZVORNA PORUKA: mama2009

user posted image user posted image user posted image user posted image
Svaka cast na volji da pomognes.U pravu si odnesi mi ono najpotrebnije  a u ovih par dana bi trebalo dati broj i ziro racuna ...bit ce i februarski BB ....

ma ja sam stvarno voljna da pomognem, ne zelim da me iko shvati pogresno...jer sad bas ne mogu mnogo ponjet, al i dalje stojim sa opcijom kedi (berlingo) da odenesem sve ostalo kad dodjem s godisnjeg

(odgovor članu esmina i bebina mam)
Neposredna veza do poruke: 225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *