Anoniman -> RE: Pomozimo malenom dječaku Mehmedu (13.1.2012 15:50:45)
|
IZVORNA PORUKA: de_de I ja sam upoznata sa ovim sto Djana prica, a takodje znam da je pokrenuto jos najmanje 3 akcije za prikupljanje novca (Koksara, igraonica Djecija radost i uopste putem FB), tako da ce se sigurno, samo u Lukavcu skupiti potreban iznos novca da se plate troskovi bolnice, tako da sam i ja za ideju da joj sutra damo dio novca, a za ostalo ili da joj dajemo mjesecno odredjeni iznos ili da joj kupujemo potrebne namirnice. E sto sam jos zaboravila reci sinoc, mala joj nosi broj obuce 29, a ona 38-39. To mi je rekla njena majka (kao de donesite njoj obuce i odjece, slaba je sa tim); moze biti kada ju je muz otjerao da nije smjela ponijeti odjecu, ne znam, samo nagadjam. Ja cu takodje sutra ponijeti jos 20 KM i ako uspijem naci kakve cizme za malu i mamu, i naravno jos odjece za malog. Ne znam da li je ko donio flasica, ako nije da ja odem to kupiti. Ja sam poslala, halal bilo, za malenu cizme u odlicnom stanju br. 30(Primo), cipele za proljece i baletanke isto br. 30(Primo i Zara).
|
|
|
|