RE: Danas sam tužna :( (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

Amela86 -> RE: Danas sam tužna :( (15.3.2014 12:52:30)

IZVORNA PORUKA: lovepower

Hvala ti puno na rijecima podrske , u ovakvim bezizlaznim situacijama sama rijec utjehe puno znaci ,,, jesam 1986 godiste ,

vidis kako si mlada pa djevojke tvojih godina nisu ni udate nemoj se predavati mila neko jednostavno mora da se bori da bi postao majka neko srecom ne zna kako tesko to moze biti,vjeruj u dragog Boga i bebica ce doci...

[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]divna si [sm=smiley27.gif] , kao i sve ostale zenice na forumu ..daj Boze da niko vise ne vodi ovu bitku

Galicia -> RE: Danas sam tužna :( (15.3.2014 14:17:32)

Ima nas koje se borimo godinama, i nismo tuzne, mozda malo potistene, ali ne i tuzne. Zato drzi glavu gore. Sve ce biti, samo strpljenja. [sm=smiley31.gif]

Amela86 -> RE: Danas sam tužna :( (16.3.2014 22:03:28)

IZVORNA PORUKA: Galicia

Ima nas koje se borimo godinama, i nismo tuzne, mozda malo potistene, ali ne i tuzne. Zato drzi glavu gore. Sve ce biti, samo strpljenja. [sm=smiley31.gif]

Galicija .... [sm=smiley31.gif] nadam se da ce nas biti sto manje , daj Boze da niko ne dozivi .

Misty_mama -> RE: Danas sam tužna :( (2.4.2014 9:47:07)

Tuzna sam, pretuzna, jer su dvije mrvice sinoc ostale bez majke [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

Bambi09 -> RE: Danas sam tužna :( (2.4.2014 10:20:33)

O Boze [sm=smiley19.gif] To ona zena sto je poginula u Nedzaricima jel? Tuzno pretuzno [sm=smiley19.gif]

Misty_mama -> RE: Danas sam tužna :( (2.4.2014 11:04:58)

Da [sm=smiley13.gif] MM je nekad upoznao njenog muža, i baš mi jutros javlja.. Kaže, dvoje djece od 5 godina i 4 mjeseca... Ne prestajem razmišljati o njoj, o njima... Da joj dragi Allah da lijepi Džennet, a njenoj porodici snagu [sm=smiley13.gif]

aazra -> RE: Danas sam tužna :( (2.4.2014 11:22:40)

IZVORNA PORUKA: Misty_mama

Tuzna sam, pretuzna, jer su dvije mrvice sinoc ostale bez majke [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

Sinoć sam prolazila tuda, nešto mi se grlu steglo kad sam skontala da je težak udes bio, kao da je stradao neko koga poznajem... [sm=smiley19.gif]

Hannica -> RE: Danas sam tužna :( (4.4.2014 11:38:28)

Jer se jedan mladi život upravo ugasio. Koja tuga Bože dragi, ne mogu ni zamisliti kako se roditelji osjećaju.[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

mayra -> RE: Danas sam tužna :( (5.4.2014 21:57:06)

Tuzna zbog have, zbog male bebe Alme, zbog mnoge djece koja se pate, pa procitam svjedocenje nekog svjedoka iz Srebrenice
http://freshpress.info/index.php/politika/bih/1326-najpotresnije-svjedocenje-haskog-tribunala-ubice-spustile-oruzje-i-sledile-se-od-prizora

Ma svasta nesto me pogodilo i suze liju same :-(
Moj D opet na antibioticima, upala grla, al kad vidim sve ovo, skontam da je to sve prolazno.

Mirkica -> RE: Danas sam tužna :( (5.4.2014 22:21:28)

IZVORNA PORUKA: mayra

Tuzna zbog have, zbog male bebe Alme, zbog mnoge djece koja se pate, pa procitam svjedocenje nekog svjedoka iz Srebrenice
http://freshpress.info/index.php/politika/bih/1326-najpotresnije-svjedocenje-haskog-tribunala-ubice-spustile-oruzje-i-sledile-se-od-prizora

Moj D opet na antibioticima, upala grla, al kad vidim sve ovo, skontam da je to sve prolazno.

uhh sta procita

ENSY -> RE: Danas sam tužna :( (10.4.2014 14:30:25)

Tuzno....

tajcika -> RE: Danas sam tužna :( (10.4.2014 15:31:54)

klemzi [sm=smiley31.gif]

klemzi -> RE: Danas sam tužna :( (10.4.2014 23:27:54)

IZVORNA PORUKA: tajcika

klemzi [sm=smiley31.gif]
[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] Kako bih ja voljela tebe upoznati [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
4 godine sine moj....

Hanady RR -> RE: Danas sam tužna :( (10.4.2014 23:33:02)

[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Mirkica -> RE: Danas sam tužna :( (11.4.2014 7:38:22)

IZVORNA PORUKA: klemzi

IZVORNA PORUKA: tajcika

klemzi [sm=smiley31.gif]
[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] Kako bih ja voljela tebe upoznati [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
4 godine sine moj....

[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

vila_7 -> RE: Danas sam tužna :( (11.4.2014 13:35:12)

IZVORNA PORUKA: mayra

Oh Boze, ni disati ne mogu [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] . Kako ce on jadan ikad biti normalan ...... a koliko je jos ovakvih STRAŠNIH I JEZIVIH prica s bilo koje strane .
Hebem ti rat .... sto se kreteni kojim se ratuju ne pobiju na nekim livadama daleko od normalnih ljudi [sm=smiley13.gif]

minja_ -> RE: Danas sam tužna :( (13.5.2014 11:25:16)

"Dan je kao suncan.
Ti si kao veseo.
Prolazis, kao ne vide te.

Svima je kao lijepo.
Svima je kao dobro.
Svima je kao ludo.

I ti si kao sretan.

Zivi se kao u miru.
Ptice su kao slobodne.
Buducnost kao na dlanu.

Savjest je kao cista.
I suncu je kao jasno.
O, srce, kao pjevaj.

Svi se kao brinu o svima.
Svatko je prijatelj kao.
Svima je kao stalo do tebe,
i do svijeta.
I dan kao ode.
I ti se kao smijesis!
I nista te kao ne boli..."

minie -> RE: Danas sam tužna :( (14.5.2014 10:58:25)

Danas ti je mama trebala pripremiti rodjendansku kosulju, kupiti tortu, pozvati tvoje drugare da se veselis.... Ali vec tri mjeseca te ne moze pomilovati, vidjeti tvoj osmijeh, tvoje krupne okice niti cuti najljepse rijeci.... Vec tri mjeseca ti si na vjecnom svijetu, u najljepsim Dzennetskim bastama.

Maleni, neka ti Uzviseni podari sve najbolje i obraduje te svim Dzennetskim ljepotama.

Nikada necemo zabraviti tvoje krupne oke.

Rejan [sm=smiley27.gif]

mimi_2in1 -> RE: Danas sam tužna :( (14.5.2014 11:06:31)

Minie [sm=smiley31.gif][sm=smiley19.gif] tako mi je zao...

ladyblue RR -> RE: Danas sam tužna :( (14.5.2014 11:14:18)

IZVORNA PORUKA: minie

Danas ti je mama trebala pripremiti rodjendansku kosulju, kupiti tortu, pozvati tvoje drugare da se veselis.... Ali vec tri mjeseca te ne moze pomilovati, vidjeti tvoj osmijeh, tvoje krupne okice niti cuti najljepse rijeci.... Vec tri mjeseca ti si na vjecnom svijetu, u najljepsim Dzennetskim bastama.

Maleni, neka ti Uzviseni podari sve najbolje i obraduje te svim Dzennetskim ljepotama.

Rejan [sm=smiley27.gif]

sunce naše milo...tako sam tužna zbog njega već mjesecima

sretna_mama -> RE: Danas sam tužna :( (14.5.2014 11:16:00)

Jadni dječak, ni kriv, ni dužan tako da okonča svoj život.. duša mila..[sm=smiley19.gif]

Hanady RR -> RE: Danas sam tužna :( (14.5.2014 11:17:28)

Rejan [sm=smiley27.gif]

[sm=smiley13.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif]

lady_bubamara -> RE: Danas sam tužna :( (14.5.2014 11:24:21)

Minie [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] [sm=smiley13.gif]

Medi_87 -> RE: Danas sam tužna :( (14.5.2014 11:30:39)

Rejan [sm=smiley27.gif]
[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

mala_sa -> RE: Danas sam tužna :( (14.5.2014 17:45:06)

Boze, tuga golema [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sljedeća stranica >   >>