Amela86 -> RE: Danas sam tužna :( (12.3.2014 21:48:12)
|
IZVORNA PORUKA: lovepower Jako , jaaaako sam tuzna .... srce mi se cijepa na komadice a nemam s kim da podjelim tugu ... Odem danas na rucak sa prijateljicama povodom 8.marta i sve bilo super , dok jednu od njih nije nazvao muz ( koji radi U inostr ) i ona mu onako , ko iz topa , " cestitam postat ces tata ponovo " .. .... ja gledam u nju ne vjerujem ... cestitam joj i grlim je a srce hoce puknuti ... nisam ljubomorna na nju , nek joj je zivo i zdravo al radi se o tome da se una udala samo 2 dana prije mene ,u augustu ce nam biti 5 godina braka ,i ona vec ima jednog divnog djecaka , ovo joj je druga beba a ja jos cekam da me Bog obraduje ..... i gubim nadu ... Zasto bas ja da vodim ovu bitku , zastooooo stvarno si me rastuzila mogu samo zamisliti kako ti je,nemoj se predavati ako si ovo godiste kao na nicku ti imas jos puno vremena da postanes mamica i da budes najsretnija ,ko zna zasto dragi Bog ceka da te obraduje?!ne znam ni sta da ti kazem toliku bol mi je tesko zamisliti ali vidjet ces da ces uskoro da nam prijavis plusic i kazes svom M postat ces tata i poslije toga ubrzo ponovo samo nemoj gubiti nadu nazalost nista u zivotu nije onako kako mi planiramo bice sve uredu znas to i sama u dubini duse [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif] Hvala ti puno na rijecima podrske , u ovakvim bezizlaznim situacijama sama rijec utjehe puno znaci ,,, jesam 1986 godiste , [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
|
|
|
|