RE: Danas sam tužna :( (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

ziki -> RE: Danas sam tužna :( (18.1.2014 6:46:29)

IZVORNA PORUKA: sabinos

...jer vidim da ne ide na bolje,vec cini mi se na gore[sm=smiley19.gif]
...jer sam nemocna...jer ne znam sta da poduzmem...
Boze svega al pameti najvise...

[sm=smiley31.gif] samo da smo zdravi, ostalo bice.
Sabur, sta god da jeste

vila_7 -> RE: Danas sam tužna :( (18.1.2014 17:03:46)

...jer me sokirala jedna od najvoljenijih osoba....sutra ces isto tako okrenuti glavu i od mene [sm=smiley19.gif]

Super Beba -> RE: Danas sam tužna :( (22.1.2014 14:32:02)

...jer je bilo i boljih dana...

palachinken -> RE: Danas sam tužna :( (22.1.2014 14:35:12)

IZVORNA PORUKA: Super Beba

Drug, ne daj se!

Lejla Ka -> RE: Danas sam tužna :( (22.1.2014 14:41:25)

IZVORNA PORUKA: Super Beba

Pa to je samo znak da će ih biti opet. Danas budi malo tužna, sutra je novi dan!

Super Beba -> RE: Danas sam tužna :( (22.1.2014 14:43:14)

[sm=smiley31.gif]

delfin -> RE: Danas sam tužna :( (14.2.2014 13:46:00)

upravo sam saznala da je jedan mali anđeo preselio na bolji svijet, naš drug iz vrtića je izgubio svoju bitku za život [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]
Njegovi drugovi su se molili za nejgovo zdravlje i čekali da im se vrati...

Molim dragog Allaha da mu podari sve dženetske ljepote,,,, a njegovoj majci snagu

tajra26 -> RE: Danas sam tužna :( (26.2.2014 15:48:07)

Kakvi su ovo ljudi danas...ne shvatam u sta se ovo sve pretvara... ubiti četverogodišnje dijete... ne razumijem tuzna sam beskrajno. [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

minie -> RE: Danas sam tužna :( (26.2.2014 15:58:21)

IZVORNA PORUKA: tajra26

Kakvi su ovo ljudi danas...ne shvatam u sta se ovo sve pretvara... ubiti četverogodišnje dijete... ne razumijem tuzna sam beskrajno. [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

I ja se ovo pitam, koliki monstrum i psihopata moras biti za zadavis dijete...

[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

Almuccia -> RE: Danas sam tužna :( (6.3.2014 1:03:35)

Srce mi se umorilo[sm=smiley13.gif] i nema snage da se trudi. Mozda vise sve i nije vrijedno truda. Ostaj dobro i zdravo al daleko od mene. Zbogom

mimi_2in1 -> RE: Danas sam tužna :( (6.3.2014 7:37:41)

Jer sam umorna, a ne mogu sebi dopuatiti da budem umeorna. Jer me glupa noga ponovo boli i ne da mi da se brinem oko svoga pileta. Jer ne mogu vise da objasnjavam bliznjim sta mi je, sta me boli i kako sam...treba mi snega a ne mogu da je skupim...

Dzenana_G -> RE: Danas sam tužna :( (6.3.2014 10:29:42)

Tuzna sam jer je jedna malena djevojcica juce izgubila bitku za svoj zivot. Njeno srce jednostavno vise nije moglo izdrzati...[sm=smiley19.gif]

mala_sa -> RE: Danas sam tužna :( (6.3.2014 12:08:23)

IZVORNA PORUKA: Almuccia

Srce mi se umorilo[sm=smiley13.gif] i nema snage da se trudi. Mozda vise sve i nije vrijedno truda. Ostaj dobro i zdravo al daleko od mene. Zbogom

[sm=smiley31.gif]

mala_sa -> RE: Danas sam tužna :( (6.3.2014 12:09:27)

IZVORNA PORUKA: mimi_2in1

Jer sam umorna, a ne mogu sebi dopuatiti da budem umeorna. Jer me glupa noga ponovo boli i ne da mi da se brinem oko svoga pileta. Jer ne mogu vise da objasnjavam bliznjim sta mi je, sta me boli i kako sam...treba mi snega a ne mogu da je skupim...

Nedaj se [sm=smiley31.gif], javi nam se nekad na temu bebe 0-1, dosta nas sa trudicke ima tamo [sm=smiley1.gif]

Mrvica_83 -> RE: Danas sam tužna :( (6.3.2014 13:17:59)

Zene moje - Mimi , Almuccia grlim vas mnogo ! [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

vila_7 -> RE: Danas sam tužna :( (6.3.2014 14:55:13)

IZVORNA PORUKA: Dzenana_G

Tuzna sam jer je jedna malena djevojcica juce izgubila bitku za svoj zivot. Njeno srce jednostavno vise nije moglo izdrzati...[sm=smiley19.gif]

[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

mimi_2in1 -> RE: Danas sam tužna :( (6.3.2014 20:00:53)

Hej cure moje [sm=smiley31.gif] lijepo vas je vidjeti opet :) eto me tamo na bebe 0-1 das e oper druzimo. Dugo me nije bilo :)

Amela86 -> RE: Danas sam tužna :( (8.3.2014 23:00:29)

Jako , jaaaako sam tuzna .... srce mi se cijepa na komadice a nemam s kim da podjelim tugu ... Odem danas na rucak sa prijateljicama povodom 8.marta i sve bilo super , dok jednu od njih nije nazvao muz ( koji radi U inostr ) i ona mu onako , ko iz topa , " cestitam postat ces tata ponovo " .. .... ja gledam u nju ne vjerujem ... cestitam joj i grlim je a srce hoce puknuti ... nisam ljubomorna na nju , nek joj je zivo i zdravo al radi se o tome da se una udala samo 2 dana prije mene ,u augustu ce nam biti 5 godina braka ,i ona vec ima jednog divnog djecaka , ovo joj je druga beba a ja jos cekam da me Bog obraduje ..... i gubim nadu ...

Zasto bas ja da vodim ovu bitku , zastooooo[sm=smiley19.gif]

lady_bubamara -> RE: Danas sam tužna :( (9.3.2014 22:05:41)

IZVORNA PORUKA: Almuccia

ooo draga [sm=smiley13.gif] pa šta je bilo? [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

lovepower -> RE: Danas sam tužna :( (12.3.2014 21:19:09)

Jako , jaaaako sam tuzna .... srce mi se cijepa na komadice a nemam s kim da podjelim tugu ... Odem danas na rucak sa prijateljicama povodom 8.marta i sve bilo super , dok jednu od njih nije nazvao muz ( koji radi U inostr ) i ona mu onako , ko iz topa , " cestitam postat ces tata ponovo " .. .... ja gledam u nju ne vjerujem ... cestitam joj i grlim je a srce hoce puknuti ... nisam ljubomorna na nju , nek joj je zivo i zdravo al radi se o tome da se una udala samo 2 dana prije mene ,u augustu ce nam biti 5 godina braka ,i ona vec ima jednog divnog djecaka , ovo joj je druga beba a ja jos cekam da me Bog obraduje ..... i gubim nadu ...

Zasto bas ja da vodim ovu bitku , zastooooo

stvarno si me rastuzila mogu samo zamisliti kako ti je,nemoj se predavati ako si ovo godiste kao na nicku ti imas jos puno vremena da postanes mamica i da budes najsretnija ,ko zna zasto dragi Bog ceka da te obraduje?!ne znam ni sta da ti kazem toliku bol mi je tesko zamisliti ali vidjet ces da ces uskoro da nam prijavis plusic i kazes svom M postat ces tata i poslije toga ubrzo ponovo samo nemoj gubiti nadu nazalost nista u zivotu nije onako kako mi planiramo bice sve uredu znas to i sama u dubini duse [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif]

Amela86 -> RE: Danas sam tužna :( (12.3.2014 21:48:12)

IZVORNA PORUKA: lovepower

Zasto bas ja da vodim ovu bitku , zastooooo

stvarno si me rastuzila mogu samo zamisliti kako ti je,nemoj se predavati ako si ovo godiste kao na nicku ti imas jos puno vremena da postanes mamica i da budes najsretnija ,ko zna zasto dragi Bog ceka da te obraduje?!ne znam ni sta da ti kazem toliku bol mi je tesko zamisliti ali vidjet ces da ces uskoro da nam prijavis plusic i kazes svom M postat ces tata i poslije toga ubrzo ponovo samo nemoj gubiti nadu nazalost nista u zivotu nije onako kako mi planiramo bice sve uredu znas to i sama u dubini duse [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif]

Hvala ti puno na rijecima podrske , u ovakvim bezizlaznim situacijama sama rijec utjehe puno znaci ,,, jesam 1986 godiste , [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

ToSam -> RE: Danas sam tužna :( (12.3.2014 23:34:45)

Sjecam se svoje rahmetli mame... Kad vidim svoje prijateljice da se setaju sa mamama, idu u kupovinu i ostale dijelove svakodnevnice... Nedostaje mi... Naprosto mi srce zadrhti... Ne pise ovo srednovjecna zena, nego mlada zena od 23 godine.

lovepower -> RE: Danas sam tužna :( (13.3.2014 15:28:37)

Hvala ti puno na rijecima podrske , u ovakvim bezizlaznim situacijama sama rijec utjehe puno znaci ,,, jesam 1986 godiste ,

vidis kako si mlada pa djevojke tvojih godina nisu ni udate nemoj se predavati mila neko jednostavno mora da se bori da bi postao majka neko srecom ne zna kako tesko to moze biti,vjeruj u dragog Boga i bebica ce doci...

lovepower -> RE: Danas sam tužna :( (13.3.2014 15:37:31)

Sjecam se svoje rahmetli mame... Kad vidim svoje prijateljice da se setaju sa mamama, idu u kupovinu i ostale dijelove svakodnevnice... Nedostaje mi... Naprosto mi srce zadrhti... Ne pise ovo srednovjecna zena, nego mlada zena od 23 godine.

imam srecom mamu ali oca nemam,ja ga nisam nikad ni imala poginuo je prije nego sto sam se rodila mama je bila trudna tacno kao ja sada,sto sam starija sve vise boli nemam cega da se sjecam,kad sam se udavala brat me predao nije bilo babe,nije bilo babe na maturama nece biti kad diplomiram i sto najvise boli nece biti kad postanem majka,bojim se trenutka kad svekar uzme bebu i kaze dedino milo sta cu tada necu se moci suzdrzati kao sad sto se suzdrzavam kad vidim koliko je lijepo mom muzu sto ima oca...ehhh...ali izbora nemam stisnem zube i trpim bol,trpim kad srce drhti,trpim i mamin bol sto ga nema kraj nje sto je sama na istim tim maturama na mojoj svadbi i sto ce biti sama kad postane nana,trpim bratov bol sto sto nije imao oca da ga razmazi nego je sunce moje bio nas zastitinik i sada je...i trpit cu bol mog djeteta jer nece imati dvojicu deda,trpit cu kad me pita sta je bilo sto nema dede i njezno objasnjavati...ali hvala dragom Bogu pa smo zdravi i blizu samo da nas ziivot ne razdvoji

mum82 -> RE: Danas sam tužna :( (14.3.2014 10:13:31)

jednostavno sam tuzna,vjerovatno zato sto sam glupa pa previse ocekujem od ljudi,meni tako bitno,a njima ocito nevazno,a malo je trebalo[sm=smiley13.gif]
elhamdulillah,sutra cu aBd bit nasmijana

Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sljedeća stranica >   >>