Dancy -> RE: Visok prolaktin (PRL) (15.9.2008 11:29:24)
|
SARAJKO,vec 2 dana sam na bromergonu.Lijepo si mi ono sve napisala za njega i zahvaljujem ti.Nekih bas velikih nus pojava nemam,osim da mi se samo prvu vecer malo hm....kako reci pocrnilo pred ocima ali nisam izgubila svijest.Od sinoc je druga tableta i sve je ok osim malo mucnine.U biti mislim da cu ga dobro podnositi,ako reagujem na ove male doze ovako nadam se da cu i na vece reagovati isto.Ako dodje do kakvih promjena napisacu.Sretna okolnost je i ta mozda sto ja opcenito pijem jako puno vode,neki kazu cak i previse,a kafu ne pijem mnogo,pa mozda mi i ta voda koju pijem puno pomaze s bromergonom.Kako god ja se jos ne osjecam grozno i nadam se iskreno da i kod vecih doza necu.Koliko ti uzimas sad miligrama bromergona i za koliko opet imas kontrolu?Meni rekla doktorica mjesec dana bromergon pa da izvadim prolaktin,a ujedno s prolaktinom vadim i tsh,ali sad me vise interesuje prolaktin. DELFIN,koliko dugo vec pijes letrox za stitnu?Ja tek 2,5 mjeseca.Osjecam se puno bolje s letroxom nego prije terapije,jer sam bila kronicno umorna,pospana,neraspolozena,anemicna.Simptomi drugi su nestali samo je nazalost jos uvijek prisutna anemija.Nikako da uspijem podici zeljezo,a stalno nesto uzimam,sad trenutno tablete.Procitala sam da hipotireoza uzrokuje manjak zeljeza.To bi kod mene jedino bilo objasnjivo jer vec godinama neznaju gdje mi ide toliko zeljezo.Iako prije nisam imala problema s stitnom. LILLY obavezno javi sto ti je rekao ginekolog,i puno srece ti zelim. ENANA,sto se tice tih kapi,dali ih mozemo upotrebljavati i mi s mikroadenomima na hipofizi ili samo one koje imaju povisen prolaktin bez promjena na hipofizi? Pozdrav svima!
|
|
|
|