Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Draga putnice tako mi je drago, hvala ti što si nam dala nadu!!! Ja sam pomalo skeptična što se tiče mene!!! Prošli mjesec sam počela piti Utrogestan (imam PCOS), i trebala sam dobiti mens. nakon dva do tri dana, a dans je 17 dana, a menstruacije nigdje!!! Radila sam test za trudnoću, ništa! Nakon Bromergona radila nalaz, Prolactin viši nego prije.... Sutra idem doktoru, pa ću vidjet šta je u pitanju!!! Hvala ti puno!!!
Drage moje, da vas podsjetim na moju situaciju. Prolaktin mi je u augustu bio 1962. Semptembar sam pila dostinex (pola sedmično). U oktobru sam odmarala od dostinexa, i pila sam kapi Mastodynon (vitex i još neke biljke) i koristila lh trakice. Iza ovulacije nastavila sa kapima i još pila po šolju čaja Vrkute i đumbira dnevno. Jutros je test pokazao dvije linije. Još ne mogu da vjerujem i malo me strah. Molim Allaha da bude sve u redu. Tek za sedmicu mogu na UZV. Mada ne bih da širim informaciju, ovo sam podijelila sa vama jer možda još nekom pomogne moje iskustvo. Želim vam sve najbolje.
i ja imam povisen prolaktin al mi je dr rekla da ponovim jer misli da nisam imala kakav stres pa zbog toga se povisio . nije mi dala bromergerom idostinex da pijem vec nesti cypo ..
Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila. Mudar čovjek s podjednakom mirnoćom prima pohvale i podnosi uvrede. Naša mala slatka krofnica Farah došla mami i taji 30.04.10...a pahuljica Asli se pridružila 05.12.11.
jupi Nur, čestitam...biće aBd sve u redu...e nek si napisala..da znamo da ima nade.... ja sutra idem u zg..po rezultate hormona..i na pregled ponovo kod dr. gnjidića....nadam se da će svečano zakazati tu operaciju.... pusa za sve
Ja sam nova na ovom forumu..i također sam wanna be mama :) I također imam nekih problemčića..vec godinu i pol pokusavamo a jos nista..pocela sam s pretragama.Uradila sam do sad štitnjaču,MR hipofize i prosli mjesec sam radila hormone i PRL je bio visok! Skoro 800 (gornja granica je 530)- i u roku mjesec dana spustio se na 440! Također mi je i testosteron bio za duplo veci i on se spustio...i sad ovaj mjesec se nadam ... valjda ce bit! Vjerujem da je bilo zbog povisenih hormona,ali imam i PCO :(
Veliki pozdrav od mene!Ja sam nova na forumu i želim da pitam kakve su to kapi mastodynon za sniženje prolaktina,idu li na liječnički recepat ili su u slobodnoj prodaji?Imam visok prolaktin i policistične jajnike ,i inače pijem bromergon.
Cestitam NUR,jako mi je drago zbog tebe.Nadam se da ce sve biti u redu i da ces donijeti na svijet prelijepu,preslatku bebu koju i mi sve na ovom forumu zelimo ali vi koje uspijete nam dajete snagu i nadu da se ipak moze.Super vijesti.Lijep pozdrav i sad samo uzivaj,ne brini ni za sto.
Drage moje, bila sam danas na pregledu. Trudna jesam, ali se srce još ne čuje. Zadnju menstruaciju sam dobila 9.10. a odnos smo imali 19. Šta vi mislite o ovom? Mogućnost anembrionalne :(?
Draga NUR koliko je meni poznato srce počinje kucati 5-6 sedmice, sve zavisi. imaš na netu trudnoća iz tjedna u tjedan, baš sve opisano u detalje, a po ovome kad ti je bila men znači da si ti u 5 sedmici, što opet znači da ćeš za koji dan čuti taj najjepši zvuk, što ti od srca i želim...Don't worry...pusa
Ja sam jako sretna kako je prosla moja prva kontrola poslije operacije pa sam htjela da podjelim s vama svoju srecu.Rekao mi dr.Gnjidic za sad sve ok i sljedeca kontrola kod njega moze i iza godine dana.Ma ne da sretna vec sam presretna.Nadam se da cete se radovati i vi zbog mene.Lijep sretni pozdrav od mene za sve.
Hvala snowrose puno ja sam zeljela da podijelim s vama tu sretnu vijest jer ipak me vi najbolje razumijete.A mislim,s obzirom sta sam sve prosla,mogu dati i dobre savjete.Saljem ti veliki pozdrav.