Lilly -> RE: Visok prolaktin (PRL) (12.4.2009 17:25:51)
|
jel trebam kod endok. ili kod gin.? Najbolje je ako mozes da ides uporedo i kod jednog i drugog, moze ti samo pomoci a nikako odmoci. Ja sam prvo bila kod gin. i uvijek sve ok. Jedino su tsh i prolaktin bili nesto poviseni. Niko me nije dalje upucivao ali sam sama potrazila pomoc kod endokrinologa(privatno), mada sve pretrage i hormone radis besplatno i sa uputnicom, i ima pomaka ...Ponovila sam sve hormone i svi su odlicni, cak i prolaktin . Dr. mi je skrenula paznju na druge stvari a sto me je jako iznenadilo jer dosada su svi to zanemarivali,.... Jednostavno, zena(endokrinolog) radi svoj posao I ja se uveliko zahvaljujem VISNJI koja me je uputila na pravu adresu a toliko sam se omisljala jer sam se zasitila mjenjanja ljekara a uvijek jedno te isto. Sad mi je zao sto prije nisam ucinila ovaj korak ali eto, bolje ikad nego nikad Da, ovo zaboravih... Bila sam na nuklearnoj zbog povisenog tsh, tamo se vade hormoni stitne i odreduju terapiju. Problem je sto ima puno pacijenata, sve se radi rutinski, kontrole jako rijetke, svakih pola i god. dana. Kada imas pitanja u vezi terapije ili planirane trudnoce, nemas koga pitati. Imas samo priliku kad dodes na zakazani termin(kad ga docekas) ali tada ti obicno kazu da je sve ok, nema razloga za brigu itd. Ma nista dok se sam ne pobrines[sm=smiley29.gif]
|
|
|
|