mimi87 -> RE: Visok prolaktin (PRL) (22.7.2008 0:14:54)
|
bok cakana! bok svima ostalima! upravo sam se uclanila na ovaj forum.sad bih htjela napisati ponesto o sebi. mozda bi mi mogao neko dati savjet. ovako: prije 2 godine mi menstruacija pocela zaostajati. nisam nista posuzimala za to, sve dok me muz nije natjerao da odem na pregled, nakon svih analiza i nakon par mjeseci utvrde doktori na radiologiji da imam adenom na hipofizi 12mm. zbog povisenog prolaktina koji je bio 357 nisam imala periodu redovnu. za mene je ta vjest bila smak svijeta. znati da imam tumor u glavi, to je uzasno.dobila sam tablete bromocriptin koje pijem vec 3 mjeseca, i vec sam imala 2 redovne mjesecnice. bila sam i na kontroli,prolaktin se smanjio na 32. e sad, moje pitanje glasi: dali cu morati prestati piti tablete ako zatrudnim. i posto cekam da prodju ovih par dana,da bih sto prije mogla otrcati u apoteku,kupiti test, od zelje za bebom sam zaboravila i na svoj problem s prolaktinom i ovim tabletama. dali imam uobste sanse na trudnocu ili ne... ovi dani su mi kao godine... kazu da prije 14 dana test ne pokazuje dali je zena u drugom stanju.
|
|
|
|