veeseelaa -> RE: Odgoj bez batina - konkretni primjeri (30.1.2012 14:48:42)
|
bezobrazno je pričati o odgoju, a dijete nam 22 sati kod nekoga ili u dubokom snu dok smo mi negdje opravdano ili ne opravdano. Sve prethodno se odnosi i na mene, ali ja ću iskreno pa me sad linčujte user posted image ma neće te niko linčovati [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image] za druge ne znam al znam da kad je malena samnom ja baš i nemam vremena kuckati na fb i na RR, to činim uglavnom kad sam na poslu il kad malena zzzz i ne znam kome je to dijete 22 sata kod nekoga??? naravno da trebamo i mi mame živjeti, raditi, ići u kupovini, kod frizera, na kaficu i sl a ne možemo tamo vodit dijete i to je ok, sasvim Jer kad bi samo kuča-posao ja bi umrla, a tad bi joj bila baš ni od kakve koristi Naravno da od vrtića očekujem da je nauče lijepim stvarima, koje ja nadograđujem, podržavam i sl kad sam s njom Mislim da se svak trudi provesti maximlano vrijeme sa svojim djetetom, ko to ne bi??? al jednostavno moraš se i sebi posvetiti, svom mužu, roditeljima, prijateljima, naravno nakon što zadovoljiš potrebe djeteta
|
|
|
|