Mirkica -> RE: Odgoj bez batina - konkretni primjeri (30.11.2012 15:42:33)
|
IZVORNA PORUKA: eldinky IZVORNA PORUKA: Iman83 Kad smo kod tantruma u javnosti...neku noć moja cura stala kod kioska i hoće lizu. Ne bi meni bila ta liza problem da ona nakon metar dva u Konzumu ne traži bobe, pa malo dalje balon, a želim da zna d ane može svaki put kad izađemo dobiti nešto ili bilo šta. I na moje 'nema lize' krene tantrum...ja naravno ignorišem i govorim idemo šetati ja i tata, ona sjedi i plače a žena u prolazu dobacuje: 'c c c'!!! Meni naravno, ili mom 'nekulturnom' djetetu možda. Rekoh gospojo, nešto vam zapelu u grlu...nemojte se slučajno udaviti[sm=hudicek1.gif] [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] kako ljudima padne na pamet da komenterišu ili da se umiješaju u porodični razgovor ničim izazvani Iman to je i te kako dobra metoda koju ja primjenjujem kod Ishaka ON MORAAAAAAA DA ZNA DA NE MOZE DOBITI SVE jednostavno moraaaaaaaa , moj sin je lud za autima i kada god udjemo u prodavnicu ako vidi auto ( a Bog dao svugdje ih ima za kupiti) pada u nesvjest hoce i hoce , ja Bogami to hladne glave stavim ga u kolica onnn vristi dere se suze lete ali NECE dobiti auto bas zato jer place i zeli na silu a da vam slikam njegovu sobu ima sigurno 100 onih malih autica pa velikih vecih i najvecih i oept hoce e neces , nego ja mu uvjek kupim kada on nije tu i donesem a da na plac mu kupujem ne ide , a iskreno uvjek pokusa na plac.
|
|
|
|