Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Rabi IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa IZVORNA PORUKA: Rabi emma slusaj danasnje situacije Otisla po njega u vrtic i kupim mu zvake reko kad izadje da ga nagradim ako ga ucitelj pohvali da je bio dobar, jeo itd. I tako i bude, pohvali ga, a. dobije zvake i na putu kuci uzme jednu a ostatak kazem mu da stavi u moju torbu i kad dodjemo kuci dacu mu! Ajsa bila s nama, pa sam morala prvo njih odnijeti-odvesti u kucu, ostaviti i vratiti se po neke kese i torbe. I helem, dosli smo do kuce , izasli iz auta i idemo prrema kuci...i na po puta njemu naumpadose zvake I odmah daj mi zvake, ja reko nemam sad ostale su u rusaku kad se vratim po stvari donijecu ti pa uzmi, ali razumljivo, on zeli zvake....hajde, sve je to OK, ja opet kazem ne mogu se vracati po zvake, nosim Ajsu, vodim tebe, vidi kako je vruce....i on opet svoje.....ja se okrenem i krenem dalje a on za mnom!!!!i dosli do vrata, opet ista scena, daaaaaj mi zvake, hmmmmmmmmm jooooooj.....i ja mu kazem evo odoh u auto po stvari donijecu ti, ali on i dalje stenje....I ovakvih situacija i jos tvrdoglavijih u toku dana, pih......hejbet!!! tvoja cura, kako pricas je ista moj A. Po pitanju tih zvaka ...ja bih mu rekla(nakon sto si mu lijepo objasnila da su u autu i da ces ih poslije donijeti), da ih nikako nece dobiti ako me jos jednom upita za njih. I drzala se toga. Heheheh......i to nam je jedna od opcija u nizu objasnjavanja Heheheh, ali znas da nekad ne mogu da se u momentu sjetim kako da postupim i sebi olaksam! Moracu ceduljicu u dzep sa mogucim opcijama Da ne zaboravljam, jer sam totalno ppstala ofline, premorena sam skrozzzz....Danas pricam sa drugaricom i samo odjednom stanem...ne znam sta trebam reci i dokle sam dosla joj rekoh sta mi bi???i onda krenem u sebi preispitivanjem Kako se zovem, prezivam Znam da smo mi sve redeom premorene, nena. spavane, preforsirane...i sama sam takva. Iman ima 17 mjeseci i jos uvijek se budi nocu 2-4x , mm nije tu...ali zaista se trudim da im budem autoritet bez sibe i bas promuklog glasa od deranja. Pricam, pricam, pricam...i na kraju bi najradije drmnula apaurin.
|