|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Fondant 2
4.2.2012 13:49:48   
ElmaB
Evo jedne rođendanske koju ćemo danas pokušati dostaviti!user posted image
user posted image
user posted image


_____________________________

Mamina zlata:
Tea, 11.02.2005.
Lana, 31.03.2008.
Deni, 31.03.2008.


(odgovor članu Cickolini)
Neposredna veza do poruke: 201
   RE: Fondant 2
4.2.2012 23:09:31   
ananas_ze
user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.


S~proljeće~ 05.04.2014.
S~zvijezda smijalica~ 06.03.2017

(odgovor članu ElmaB)
Neposredna veza do poruke: 202
   RE: Fondant 2
5.2.2012 8:05:30   
ElmaB
Hvala, hvala! Danas još jedna specijalna želja, a sljedeće sedmice, spektakl, dvorac za moju princezu. 

_____________________________

Mamina zlata:
Tea, 11.02.2005.
Lana, 31.03.2008.
Deni, 31.03.2008.


(odgovor članu ananas_ze)
Neposredna veza do poruke: 203
   RE: Fondant 2
5.2.2012 8:50:42   
Miimy
svaka cast sve pohvale user posted image user posted image Sretno sa transportom ...

_____________________________

‎"Odluka o tome da ćeš imati dijete – izuzetno je važna. To znači da će tvoje srce zauvek koračati negdje izvan vlastitog tijela."

Nase malo Sunce doslo na svijet 3..8.2012. 9:10h

(odgovor članu ElmaB)
Neposredna veza do poruke: 204
   RE: Fondant 2
5.2.2012 9:22:38   
ElmaB
Hahahahah, hvala dans će mi baš sreća trebati, jer ova special tortica ide prema Rajlovcu! Uh.... Ovu smo jučer uspješno dostavili!

_____________________________

Mamina zlata:
Tea, 11.02.2005.
Lana, 31.03.2008.
Deni, 31.03.2008.


(odgovor članu Miimy)
Neposredna veza do poruke: 205
   RE: Fondant 2
5.2.2012 10:02:51   
Cickolini
Elma B Svaka cas_t na tortici prelijepa je.... mm se odusevio hehe

Ja sam svoju prvu fondantku sinoc napravila. Ja se vama divim... meni je torta cijeli dan oduzela.

Kazem ja mm ne bi je prodala sad ni za milion hahah Kaze on ja bi je sad dao za 100€ haha Reko ja bih prije tebe dala nego tortu koliko sam se namucila user posted image

< Poruku je uredio Cickolini -- 5.2.2012 10:03:59 >


_____________________________

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

(odgovor članu ElmaB)
Neposredna veza do poruke: 206
   RE: Fondant 2
5.2.2012 10:25:45   
ElmaB
Hvala ti, hajd postavi sliku tvoje tortice!

_____________________________

Mamina zlata:
Tea, 11.02.2005.
Lana, 31.03.2008.
Deni, 31.03.2008.


(odgovor članu Cickolini)
Neposredna veza do poruke: 207
   RE: Fondant 2
5.2.2012 10:34:35   
R&T@
Elma, ode li Rajlovacka?


_____________________________

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu ElmaB)
Neposredna veza do poruke: 208
   RE: Fondant 2
5.2.2012 10:43:03   
ElmaB
Nije još oko dva sata danas bi je trebali nositi, a postavim sliku svakako.

_____________________________

Mamina zlata:
Tea, 11.02.2005.
Lana, 31.03.2008.
Deni, 31.03.2008.


(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 209
   RE: Fondant 2
5.2.2012 10:47:30   
lepetetka
Ženice ove tortice su prekrašne.....user posted image njami njami....ja pravim one obične, ali moraću se i ja zadati oko ovog fondana, da još nešto u životu naučim, ne znam koliko ću živaca imati ali nadam se da ću skupiti hrabrosti da se upustim u ovu avanturu ;) Sviđa mi se estetski...prelijepo...Elma imaš zlatne ruke user posted image
Hanady isto..svaka čast!!!!
Kad budem imala više vremena budem čitala temu, da pokupim karafeke user posted image

_____________________________

mamin dječak, 11.01.2008.
mamina princeza 09.07.2011.

(odgovor članu ElmaB)
Neposredna veza do poruke: 210
   RE: Fondant 2
5.2.2012 14:05:09   
ElmaB
Eh evo i specijalne tortice i ode s Božjom pomoći prema Rajlovcu!user posted image

user posted image


_____________________________

Mamina zlata:
Tea, 11.02.2005.
Lana, 31.03.2008.
Deni, 31.03.2008.


(odgovor članu lepetetka)
Neposredna veza do poruke: 211
   RE: Fondant 2
5.2.2012 20:38:22   
Hanady RR
Trebam savijet iskusnih fondant majtorica...
dali ova torta može pod fondant user posted image
http://www.coolinarika.com/recept/mokra-cokoladna-torta/komentari/

_____________________________

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu ElmaB)
Neposredna veza do poruke: 212
   RE: Fondant 2
5.2.2012 20:50:38   
ElmaB
Ja ne bih, previše je sočna, bojim se da bi fondat bio pretežak.

_____________________________

Mamina zlata:
Tea, 11.02.2005.
Lana, 31.03.2008.
Deni, 31.03.2008.


(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 213
   RE: Fondant 2
5.2.2012 20:55:11   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: ElmaB

Ja ne bih, previše je sočna, bojim se da bi fondat bio pretežak.

e a vidi ovo
samo malo modifikovana ista
http://www.coolinarika.com/recept/mokra-jaffa-torta/

i nađem dole u slikama prekrivena fondatomuser posted image

da mi je neko ko je radio da mi kaže kakav je kad prenoćiuser posted image

_____________________________

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu ElmaB)
Neposredna veza do poruke: 214
   RE: Fondant 2
5.2.2012 21:11:15   
calahoe

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

Trebam savijet iskusnih fondant majtorica...
dali ova torta može pod fondant user posted image
http://www.coolinarika.com/recept/mokra-cokoladna-torta/komentari/



Moze provjereno,pravila sam je vec par puta ide fondan super na nju.Naravno,tortu napraviti minimum 24 h ranije da se dooobro stegne.
Super je ukusna i lagana
Meni oba aparata riknulauser posted image ,imam slika od tortica na tuđim aparatima ,nikako da ih pohvatam i pohranim

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 215
   RE: Fondant 2
5.2.2012 21:17:17   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: calahoe


IZVORNA PORUKA: Hanady RR

Trebam savijet iskusnih fondant majtorica...
dali ova torta može pod fondant user posted image
http://www.coolinarika.com/recept/mokra-cokoladna-torta/komentari/



Moze provjereno,pravila sam je vec par puta ide fondan super na nju.Naravno,tortu napraviti minimum 24 h ranije da se dooobro stegne.
Super je ukusna i lagana
Meni oba aparata riknulauser posted image ,imam slika od tortica na tuđim aparatima ,nikako da ih pohvatam i pohranim

user posted image user posted image user posted image

superr
hvala...
sad sam u mislima da zadam jednu mokru čoko a jednu jaffa mokru...
baš mi se dopadaju i recepti ...a nekako su mi prilagodljive većini očekivanih gostijuuser posted image user posted image user posted image

_____________________________

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu calahoe)
Neposredna veza do poruke: 216
   RE: Fondant 2
5.2.2012 21:17:43   
ElmaB
IZVORNA PORUKA: Hanady RR


IZVORNA PORUKA: ElmaB

Ja ne bih, previše je sočna, bojim se da bi fondat bio pretežak.

e a vidi ovo
samo malo modifikovana ista
http://www.coolinarika.com/recept/mokra-jaffa-torta/

i nađem dole u slikama prekrivena fondatomuser posted image

da mi je neko ko je radio da mi kaže kakav je kad prenoćiuser posted image


Evo i ja vidim sliku, pa ne znam, nešto em strah, jedino da probaš ali da ti duže stoji u frižideru prije nanošenja fondata, barem jedno 12 sati.


_____________________________

Mamina zlata:
Tea, 11.02.2005.
Lana, 31.03.2008.
Deni, 31.03.2008.


(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 217
   RE: Fondant 2
5.2.2012 21:32:23   
Visnja RR
da je smrzne jedino tako... ja na svjezu ne bih smjela staviti...raspasce se fondant...

_____________________________

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu ElmaB)
Neposredna veza do poruke: 218
   RE: Fondant 2
5.2.2012 21:37:24   
calahoe
Ja ih nisam zamrzavala,pravila ih dan ranije,drzala u kalupu do same dekoracije.
Laganini svucem kalup,poravnam fil i nabacim fondan.Svaka je bila jos par sati kod mene u frizideru i uspjesno su dostavljene i niko mi ni spomenu nije da je bilo ikakvih problema sa fondanom.Hanady da ti jos napomenem za prekrivanje stavi fondan u debljem sloju,ne predebeo al deblje nego inaceuser posted image

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 219
   RE: Fondant 2
9.2.2012 12:24:00   
Monaa
Zene, gdje ima kupiti marshmallow boba ali bijelih? U Mercatoru i Bingu nema.

(odgovor članu calahoe)
Neposredna veza do poruke: 220
   RE: Fondant 2
9.2.2012 12:29:54   
ElmaB
Pogledaj u VF tj Konzumu na Koreji!

_____________________________

Mamina zlata:
Tea, 11.02.2005.
Lana, 31.03.2008.
Deni, 31.03.2008.


(odgovor članu Monaa)
Neposredna veza do poruke: 221
   RE: Fondant 2
9.2.2012 20:56:28   
Esmeralda
eh drage moje majistorice...
recite mi ovako, hocu sinu praviti tortu za rodjendan mislim dali da narucim gotov fondan ili da ga ja napravim vidjela sam sve sto treba s glicerinom fruktozom secerom zelatinom ili da radim s marshmalow bomnonama jeli to neki drugi recept ili sto..da mi bolje objasnite...mislila sam ja napraviti bijeli fondan pa kupiti boje...neznam ni sama pa trazim savjet od vasuser posted image user posted image

(odgovor članu ElmaB)
Neposredna veza do poruke: 222
   RE: Fondant 2
9.2.2012 20:59:13   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Esmeralda

eh drage moje majistorice...
recite mi ovako, hocu sinu praviti tortu za rodjendan mislim dali da narucim gotov fondan ili da ga ja napravim vidjela sam sve sto treba s glicerinom fruktozom secerom zelatinom ili da radim s marshmalow bomnonama jeli to neki drugi recept ili sto..da mi bolje objasnite...mislila sam ja napraviti bijeli fondan pa kupiti boje...neznam ni sama pa trazim savjet od vasuser posted image user posted image


hm...podatniji i lakši za rad je ovaj za glicerinom...
no sa prvom kupovinom materijala mogao bi te i ''skupo''doći...
machmalow je komleksiji za rad i nećeš dobiti baš rezultate kao s aglicerinskim...
gotova fonat oko 1 kg možeš kupuiti kod naših fondant majtorica za 10 Km...ako nisi sigurna da ćeš naći materijal. da ti nije ksupo da ti ostane i za budućnost...onda naruči od njih.



_____________________________

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Esmeralda)
Neposredna veza do poruke: 223
   RE: Fondant 2
10.2.2012 13:42:05   
Esmeralda
a znaci s glicerinom ok.....nije mi vazna cijena dali ce me skupo doci nego da to probam da vidim kako ce mi ici...inace jako volim da kuham i pravim torte smatram jel da imam talenatuser posted image pa onako radi znatizelje sam htjela probati a vidjela sam da se ima i kupiti..interesuje me jos jeli kupim u hipermarketu one boje u prahu za fondan....pa za prvi put...jos sam gledala neke savjete i po netu...u svakom slucaju hvala na odgovoruuser posted image user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 224
   RE: Fondant 2
10.2.2012 13:46:54   
bebacha
da pitam ove iskusne.jel postoji sam jedna vrsta glicerina
momak koji radi u preduzecu za proizvodnje kozmetike i slicni preparata mi ovecao donijet 1litar glicerinauser posted image ja mu rekla zasto mi treba.on kaze da valjda to taj.kako sad da ja znam jel to taj.jer kao oni to imaju u bacvama pa ce on meni to presut.bjerovatno odna bez naljepnice cu dobit

_____________________________

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Esmeralda)
Neposredna veza do poruke: 225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:








Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *