|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: čizme :-)
11.11.2011 14:49:53   
Anoniman
ja odoh u Bingo user posted image user posted image aj zdravouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bananica)
  Neposredna veza do poruke: 1076
11.11.2011 14:51:07   
hanabanana
E da...čizme MI je kupiO u Astri.....ne znam da je Astra nešto renomirana, ili jeste.

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 1077
11.11.2011 14:51:59   
DM
E da mi dijete ne spava i ja bih sad-BTW-ja ih gledala onako u prolazu i kontam-ja podvaleuser posted image user posted image user posted image
A hanabanana koji je tebi bingo usput-jel' onaj u Hadžićima?

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1078
11.11.2011 14:52:49   
D_K
IZVORNA PORUKA: hanabanana

Ja sam u Bingu kupila super haljina ( Tom Tailor ), suknji ( Sisley ), farmerke ( Wrangler ), pa sve do Alme Ras. ( haljine po cener ).....a da ni jedan komad nije bio skuplji od 25 km.

Meni Bingo usput, kad krenem na posao. user posted image

ma super - moracu se i ja malo zaroviti.. uvijek vodim one smizle u kupovinu pa im prahne u pola Binga da kake i piske user posted image user posted image .. onako kad si sama mozes lijepo proroviti..

a sustina je u tome da je to realna cijena TT haljine koja je od prosle ili neke tamo sezone.. meni to apsolutno ne smeta jer gledam samo stoji/ne stoji a ako je cijene pristupacna i kupim..i jos sam sretna jer me niko nije oderao..

Onaj pogled :))))

(odgovor članu hanabanana)
Neposredna veza do poruke: 1079
11.11.2011 15:00:52   
DM
Ja sam ove u Borovu kupila, u augustu-snižene na 75 KM-http://shop.ivancica.hr/proizvod/761/

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 1080
11.11.2011 15:02:23   
hanabanana
Pink minica moze biti inn koliko hoće, ja tu boju, i tu duzinu suknje na sebe nisam obukla ni u
7, ni u 17, ni u 27.....a kamo li sada u 37 godini.

Što će reći, ja sam prilično demode.

Doublemama - onaj u Hadzicima....
Btw prozovi me na mob, nemam ni jednog broja. Prvo mi mahnuli mobitel, a onda crkla matična ploča.

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 1081
11.11.2011 15:03:29   
DM
Pa jesam li ti ja usput?

Neposredna veza do poruke: 1082
11.11.2011 15:05:49   
D_K
IZVORNA PORUKA: hanabanana

Pink minica moze biti inn koliko hoće, ja tu boju, i tu duzinu suknje na sebe nisam obukla ni u
7, ni u 17, ni u 27.....a kamo li sada u 37 godini.

Što će reći, ja sam prilično demode.

Doublemama - onaj u Hadzicima....
Btw prozovi me na mob, nemam ni jednog broja. Prvo mi mahnuli mobitel, a onda crkla matična ploča.

auuu.. bas mi je zao..
javnem ti se za broj a sad moram trcati sa posla.. ljubim i lijep vikend ti zelim :)))

Onaj pogled :))))

Neposredna veza do poruke: 1083
11.11.2011 15:10:25   
hanabanana
Imam tvoj broj D_K. user posted image

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 1084
11.11.2011 15:24:12   
Galicia
Nove uz kaputic bijeli.

user posted image

“It takes a long time to make it simple.”

Neposredna veza do poruke: 1085
11.11.2011 17:34:08   
Amrino
IZVORNA PORUKA: bananica

IZVORNA PORUKA: D_K

IZVORNA PORUKA: bananica

nikako se ne slazem s ovimuser posted image kojom logikom je za kozne cizme realna cijena 60KM, to onda ili nije prava koza ili nesto ne valja na njima

ja se nikako ne slazem sa tvojim neslaganjem user posted image user posted image ..
prema nasem standardu i vrsti i kvaliteti robe koju dobijamo - to je realna cijena.. bar meni.. tebi ako nije trk u 'renomiranu' radnju i kupi dzemper koji je izbacen iz upotrebe u stvarno renomiranom butiku vani i na kojem mogu skontati felerčić.. taj dzemper u spomenutoj 'renomiranoj' radnji na snizenju kosta 80-tak km (na snizenju) a izadje ih nekih 15 km.. takodje, radnja u sred Ferhadije; komsinica mi kaze da njena drugarica radi tamo i sta se desava kad skidaju etikete i lijepe nove 'nase cijene'..
so, meni su se ovi nasi trgovci pravo ogadili.. naravno da i ja nekad stisnem i kupim nesto sto mi se dopada ali nas deru preko svake mjere.

ja govorim iskljucivo o cizmama, dobre, kvalitetna,....kozne cizme ne mogu biti 60KM, a dzemperi su druga prica,a i o tome se moze raspravljati, treba znati gdje sta kupiti, nije svaki ducan u Ferhadiji renomiran

Naravno da mogu. Kao sto se moze desiti da platis cizme/ cipele 300- 400 KM pa ti puknu za par dana (desavalo se mojim prijateljicama- meni ne jer ne bih dala tolke pare za obucu ni u bunilu).
Meni su ove Ameline cizme vrh i prava je koza.
Recimo one S.Oliver koje je neko postavio su skaj- svake njihove su skajne a nijedne nisu ispod 100 KM. Ja se neki dan zijanila u BBI- cizme haman 200 a skaj i jos me prodavacica ubjedjuje da je koza kao da ja ne znam simbole na deklaraciji.user posted image user posted image user posted image

Polaznica obuke o dojenju
HAMZA
29.12.2007
IMRAN
03.03.2010

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 1086
12.11.2011 21:15:19   
Anoniman
Moje nove cizme, hajd sto ne znam djetetu kupiti tacan broj nego ni sebi, naime morala sam zamijeniti one od nekih dana iz cicibana za ove, jer su mi one bile fakat malo tijesne, smrcuser posted image , ali i u ove sam se user posted image

[img][URL=http://imageshack.us/photo/my-images/26/pb120002.jpg/]user posted image [/URL]Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL][/img]

(odgovor članu Amrino)
  Neposredna veza do poruke: 1087
12.11.2011 22:47:56   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara

Moje nove cizme, hajd sto ne znam djetetu kupiti tacan broj nego ni sebi, naime morala sam zamijeniti one od nekih dana iz cicibana za ove, jer su mi one bile fakat malo tijesne, smrcuser posted image , ali i u ove sam se user posted image

[img][URL=http://imageshack.us/photo/my-images/26/pb120002.jpg/]user posted image [/URL]Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL][/img]

isto martinkeuser posted image user posted image user posted image ...aj lav martinke...imam zute, smedje i crne...stareeeeeeuser posted image ...ne dam da mi ih baceuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1088
13.11.2011 19:29:39   
Lejla Ka
Danas bila u MASS-u u Grand centru na Ilidži, jedva sam izašla (bez čizama u ruci)user posted image

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1089
13.11.2011 19:36:03   
ananas_ze
IZVORNA PORUKA: sahara

isto martinkeuser posted image user posted image user posted image ...aj lav martinke...imam zute, smedje i crne...stareeeeeeuser posted image ...ne dam da mi ih baceuser posted image

odlicne su i mnogo mi se sviđajuuser posted image
kad sam zeljela kupiti martinke mm mi je rekao da sam neozbiljna user posted image

Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.

S~proljeće~ 05.04.2014.
S~zvijezda smijalica~ 06.03.2017

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 1090
13.11.2011 21:07:37   
MicoTico
Ima li neko iskustva sa UGG čizmama?
Meni se baš sviđaju, ali su i baš skupe. E sad, ako je istina za sve što kažu za njih - da ne propuštaju, da zbog svog sastava ( čista runska vuna) mogu i ljeti i zimi, i još svašta nešto, onda bi se i dalo izdvojiti..... možda...nekad...jednog dana...

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu ananas_ze)
Neposredna veza do poruke: 1091
13.11.2011 21:11:09   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MicoTico

Ima li neko iskustva sa UGG čizmama?
Meni se baš sviđaju, ali su i baš skupe. E sad, ako je istina za sve što kažu za njih - da ne propuštaju, da zbog svog sastava ( čista runska vuna) mogu i ljeti i zimi, i još svašta nešto, onda bi se i dalo izdvojiti..... možda...nekad...jednog dana...

na koje si mislila...ja imam klasicne...sve pohvale...ali ne mogu po kisi tj. po mokrom

(odgovor članu MicoTico)
  Neposredna veza do poruke: 1092
13.11.2011 21:13:01   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: ananas_ze

odlicne su i mnogo mi se sviđajuuser posted image
kad sam zeljela kupiti martinke mm mi je rekao da sam neozbiljna user posted image

Ma pusti muza, kao da ce ih on nositi, samo ti sebi kupiuser posted image

(odgovor članu ananas_ze)
  Neposredna veza do poruke: 1093
13.11.2011 21:14:18   
M kao Mama
dadada izvini na indiskreciji, može li se znati tvoje cipe od danas gdje su kupljene i koliko KM

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1094
13.11.2011 21:18:54   
MicoTico
IZVORNA PORUKA: dadada

na koje si mislila...ja imam klasicne...sve pohvale...ali ne mogu po kisi tj. po mokrom

da, na klasične, ima kod nas u BL kupiti , oko 450 KM su, a prodavačica mi kaže da mogu ina kišu , kao piše na deklaraciji, mada to meni ne izgleda baš takouser posted image
Vidjela sam i na pik-u , prodaju za 90 KM, ali sve se nešto bojim, ipak je to velika razlika u cijeniuser posted image

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1095
13.11.2011 21:21:56   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mama alma RR

dadada izvini na indiskreciji, može li se znati tvoje cipe od danas gdje su kupljene i koliko KM
ne mozeuser posted image user posted image
cuj ti nje...nasmija me do suzauser posted image user posted image
radnja na soc....u onom nizu gdje je hrpa njakih radnjica (esbi ili tako netso jeans, mona, prodavnica vesa, prodavnica tekstila, prodavnica plocastog namjestaja...itd) e do esbia ili vec ti je eb dizajn...ili tako nestouser posted image ...mislim da se o istom gazdi radi...navodno im je italijanski materijal...a kod nas cipe prave...jedna mi zena rece u sandzaku...e haj ti  znaj...cipe su kostale 105 km...stvarno su udobne...imam par zamjerki...al haj...nisu strasno skupeuser posted image

(odgovor članu M kao Mama)
  Neposredna veza do poruke: 1096
13.11.2011 21:28:50   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MicoTico

IZVORNA PORUKA: dadada

da, na klasične, ima kod nas u BL kupiti , oko 450 KM su, a prodavačica mi kaže da mogu ina kišu , kao piše na deklaraciji, mada to meni ne izgleda baš takouser posted image
Vidjela sam i na pik-u , prodaju za 90 KM, ali sve se nešto bojim, ipak je to velika razlika u cijeniuser posted image

nije istina...moje su ordzidzi i nisu imale oznake da su nepromocive...pustaju...ne odmah...ali nakon nekog vremena da...i to ne malo...one su ti za ovog vremena ko sad ili suhog snijega...po kisi, ne...kad se natope noge budu mokre skroz...ne znoje se jer je prava vuna...tople su...lagane su ko pero...ubile su se za dugog hodanja...ali ne za kisu i za planinu kada je velik snijeg...po gradu...kada napada onaj suhi...bez problema. Sto se ljeta tice...pa ne znam sta bih ti rekla...meni se noga i u japankama kuhauser posted image ja ih ljeti ne bi mogla ni pogledati...vrijede svake pare...a cijena im je oko 300 KM...ne budi luda...naruci ih online...zapucaj se vani...450 za klasicne je previse...i 300 je previse...al 450...

(odgovor članu MicoTico)
  Neposredna veza do poruke: 1097
13.11.2011 21:33:36   
M kao Mama
dadada hvala na infu, zaistra su ekstra

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1098
13.11.2011 21:52:42   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mama alma RR

dadada hvala na infu, zaistra su ekstra
hvalauser posted image

(odgovor članu M kao Mama)
  Neposredna veza do poruke: 1099
13.11.2011 23:01:41   
mamine oci
user posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *