|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: čizme :-)
20.12.2011 17:25:39   
Rabi
IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

user posted image njenoj, ili generalno user posted image user posted image user posted image Ma da mi ih je probat (ja imam lijepe noge user posted image user posted image user posted image )

To bi meni svakako bile čizme za planine i velikog snijega.

Ne znam, ali vidi imas na pijaci one ''buce'' cizme za velikog snijega i planineuser posted image
Negdje su do 30-ak KM! Jedne prilike moja sestra bila na pijaci, bilo joj hladno po nogama i kupi ove buceuser posted image
I da znas da su ekstra! Nisu puno para, a svakako su samo za ponekad!

06.09.2008. Adnan
02.12.2010. Ajša

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 1126
20.12.2011 22:43:10   
Lejla Ka
IZVORNA PORUKA: dadada

user posted image , ma jok ja volim u OBI otići i nako.

Nego hoću da kažem jednoj vamo, što su joj ove ružne (možda i jesu, ali ona nema pravo glasa): UGG-s je od UGGGGGGGLY user posted image

tacnouser posted image ...samo sto imaju totalno jednostavnu liniu sto h cini attractiveuser posted image user posted image user posted image ...kao i gumanjjaci za kisuuser posted image ...a ovo je brate...nedefinisanouser posted image ...vidi se da je slo. praviouser posted image

Priznam, tu si me našla user posted image

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1127
24.12.2011 21:01:29   
zvončica
Vec neko vrijeme oblijecem oko onih gumenih cizama....jedne sam praaaaavo zapikala, pa me zanima jesu li udobne, propustaju li....a sve nesto imam šuhu da cu biti k'o ribar u njima user posted image ...Sve zagledam zenama u noge kad ih vidimuser posted image . A ove su i futrovane...kupiti il' ne kupiti, pitanje je sad user posted image

Volim sve sto vole mladi :D

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 1128
24.12.2011 21:05:40   
salmy
IZVORNA PORUKA: zvončica

Vec neko vrijeme oblijecem oko onih gumenih cizama....jedne sam praaaaavo zapikala, pa me zanima jesu li udobne, propustaju li....a sve nesto imam šuhu da cu biti k'o ribar u njima user posted image ...Sve zagledam zenama u noge kad ih vidimuser posted image . A ove su i futrovane...kupiti il' ne kupiti, pitanje je sad user posted image
Ja imam gumenjake klasicne,kupljene prije 5 godinauser posted image  nisu postavljene,fine su na izgled.I nosim ih po kisi,ne propustaju,obucem deblje cerape i nisu hladne
A vidm tvoje "zapikane" su postavljene,kupuj ih i vidjeces ljepote,kisa pada ti serbes upadas u sahtove,rupe....lokveuser posted image ja meraka....

(odgovor članu zvončica)
Neposredna veza do poruke: 1129
24.12.2011 21:09:18   
Hanady RR
zvončice istog sam mišljenja bila i glsala bih Ne gumenjacima d anisma svojim očima kod kolegice nedavno na nogama vdijela čizme toliko moćne da sma ih i sama poželjela...i njene su futrovane i crna su i baš su dobre skroz...
otkrila mi je logu sve se spremam da s epočastim istim ili sličnimuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 1130
24.12.2011 21:20:05   
zvončica
Nagovorile ste me user posted image ....i ove su crne i imaju sitne kao sljokice...ono kao malo se presijavaju, nista napadno, al slatko... ove sam ja vidjela u "Izbor-u".

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 1131
24.12.2011 21:21:37   
Hanady RR

Nagovorile ste me user posted image ....i ove su crne i imaju sitne kao sljokice...ono kao malo se presijavaju, nista napadno, al slatko... ove sam ja vidjela u "Izbor-u".

teško ribu u vodu otjerat jeldeuser posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu zvončica)
Neposredna veza do poruke: 1132
24.12.2011 21:26:18   
zvončica
Tesko bas user posted image ...kad je shoping u pitanju dam se nagovoriti brzo user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 1133
24.12.2011 22:30:14   
Lejla Ka

DA DA DA DA!

Kod kiše i bljuzge nezamjenjive!
Kakav ribar, pa danas ima toliko cool gumenjaka da im ja nikako ne mogu odoliti.

Imam dvoje.

Pošto sam ja nako iskrena žena, dodat ću i nedostatak. Ako u njima provedeš 8 sati na poslu nije baš prijatno skinuti ih user posted image . No ja to rješavam laganim baletankicama u kancelariji u kojima budem dok sam na poslu.

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008

(odgovor članu zvončica)
Neposredna veza do poruke: 1134
24.12.2011 23:15:11   
teacher75

Vec neko vrijeme oblijecem oko onih gumenih cizama....jedne sam praaaaavo zapikala, pa me zanima jesu li udobne, propustaju li....a sve nesto imam šuhu da cu biti k''o ribar u njima user posted image ...Sve zagledam zenama u noge kad ih vidimuser posted image . A ove su i futrovane...kupiti il'' ne kupiti, pitanje je sad user posted image

nista bolje od futrovanih gumenih cizama za nase bljuzge i planine, ja imam pravo cool karirane crvene kupljene u gemi prije nekoliko godina kad su se tek pojavile, masno ih platila- preko 100km, sad se mogu naci futrovani gumenjaci puno jeftinije jer je veca konkurencija, al sam ih ja bas iznosala, tople, ne propustaju i ne klizu se, ma milinauser posted image meni ne smrde noge od ovih mojih ali mi smrde nakon jednih futrovanih gleznjaca tamaris, uzas jedan

< Poruku je uredio teacher75 -- 24.12.2011 23:16:09 >

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu zvončica)
Neposredna veza do poruke: 1135
24.12.2011 23:24:39   
mama75
Drage moje, ako negdje vidite fine, elegantne cizme sa uskom sarom molim vas da mi javite. Boja nije bitna, samo da nije bas previsoka i pretanka peta. Ja nasla jedne u Planici, kao "xs" sara, ali na snizenju 189KM. A cizme ono sto kazu "ni za kise ni za snijega" pa mi nesto zao toliko love za to dati.

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 1136
24.12.2011 23:43:37   
zvončica
Cim kupim "gumenjake" postavim sliku...a to ako budu nekad "midile" user posted image rijesim tako sto naspem baby pudera u cizmu...provjereno, ukloni neugodne mirise.

< Poruku je uredio zvončica -- 24.12.2011 23:45:01 >

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 1137
24.12.2011 23:56:30   
teacher75
moje su kao ove crvene karirane dole ali su futrovane kao ove crne na cvjeticeuser posted image
http://www.infobar.ba/forum/index.php?topic=430.0

< Poruku je uredio teacher75 -- 25.12.2011 0:00:05 >

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu zvončica)
Neposredna veza do poruke: 1138
30.12.2011 15:30:31   
zvončica
Evo ja kupih sebi gumenjake....malo da šljašteuser posted image ......super su user posted image user posted image

http://imageshack.us/photo/my-images/263/p3012111510.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/43/p301211150901.jpg/

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 1139
30.12.2011 15:37:50   
teacher75

Evo ja kupih sebi gumenjake....malo da šljašteuser posted image ......super su user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zvončica)
Neposredna veza do poruke: 1140
30.12.2011 15:37:56   
škorpija
zvončice lijepe su, koliko para i gdje

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu zvončica)
Neposredna veza do poruke: 1141
30.12.2011 16:00:42   
zvončica
Ma, cakane su pravo....Platila ih 19,90 km, kupila u "Izbor"-u user posted image

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 1142
30.12.2011 21:18:37   
jasmin
user posted image

Meni se svidjaju ove Clarks-ove,ima li u BiH Clarks?S obzirom da cu tamo za nekih 2.5 mjeseca,gdje mogu naci slicne?

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu zvončica)
Neposredna veza do poruke: 1143
30.12.2011 22:52:40   
Lejla Ka

Iznenadit ćeš se kakvo je uživanje bezbrižno gacati po barama user posted image

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008

(odgovor članu zvončica)
Neposredna veza do poruke: 1144
30.12.2011 23:17:59   
Romali
http://www.planika.ba/index.php?lang=ba&sel=5&grupa_main=2&view=3565

Ženice, ima li iko ove čizme iz Planike? Vrijede li ovih para (sad su 179 KM ) ?
Pukle mi moje najdraže mimice, kao da ih je nekom nožem isjekao ;(

23.4.2008. A.O. promijenio moj svijet :)
14.4.2014. Z. promijenila našu planetu :)

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 1145
30.12.2011 23:23:21   
Visnja RR
Rado bi ih imala user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu Romali)
Neposredna veza do poruke: 1146
30.12.2011 23:25:50   
Romali
IZVORNA PORUKA: Visnja RR

Rado bi ih imala user posted image

user posted image Znam da bi, moćne su na slici,a na nogama još bolje.

23.4.2008. A.O. promijenio moj svijet :)
14.4.2014. Z. promijenila našu planetu :)

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 1147
9.1.2012 23:49:11   
Lejla Ka
Evo, ja nit odoh u OBI, nit pogledah te Walkmax već kupih one u koje se prve zaljubih, i to još 40KM jeftinije neg što sam bila za njih halalila

user posted image

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008

(odgovor članu Romali)
Neposredna veza do poruke: 1148
9.1.2012 23:51:10   
anidla

Evo, ja nit odoh u OBI, nit pogledah te Walkmax već kupih one u koje se prve zaljubih, i to još 40KM jeftinije neg što sam bila za njih halalila

user posted image

ti si jedno 10-ta osoba koju znam da je kupila ove cizme user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 1149
10.1.2012 0:04:23   
Lejla Ka
Ja srećom, privatno ne znam ni jednu user posted image

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 1150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *