|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: čizme :-)
11.11.2011 14:07:03   
D_K
IZVORNA PORUKA: Emmy

D_K mozda se sretnemouser posted image

more bit bidne. 'poznaces me i po mraku' - kad vidis kombinaciju brzine user posted image i snage user posted image znaces da sam to ja - D_K user posted image user posted image user posted image

Onaj pogled :))))

(odgovor članu Emmy)
Neposredna veza do poruke: 1051
11.11.2011 14:07:37   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: D_K

IZVORNA PORUKA: Amrino

Bome i ja sam svoje platila cijelih 59 user posted image .
Ne da su dobre nego PREdobre. Nema mi nista draze nego kupiti nesto dobro i kvalitetno a za male pare...a u stvari to im je i realna cijena. Ja sam svoje uzela u Zenici u Bingu ali ima i ovdje u Hadzicima- i bilo je vala svih brojeva pa i boja.
U ovim "normalnim" radnjama nigdje cizme ispod 300 KM- nisu normalni majke mi! user posted image

60 KM, pa to je realna cijena jednih koznih cizama.. raja koja kupuje vani toliko plati cizme, jos ako ganjaju snizenja, taman tako im dodju..
ovi nasi digli cijene do nebesa, valja nahraniti i obuci sebe, zenu, djecu, punicu, punca, ljubavnicu, njenog kucnog ljubimca i ostale - a sve preko nasih jadnih ledja user posted image user posted image
nego, porucujem svim zenicama sa RR da ne hite sad u Bingo ili da mi ostave jedan par. tako ste mi boje za fondant pokupile pa morala da vozim od Binga ka Skafi pa do Merkatora pucati.. isto kao i kad sam trazila podloge za torte.. vi zlice jedne, sve mi pokupujete pred nosom user posted image user posted image

Ovdje ni od skaja za tu cijenu ne mogu da kupim,a benetonke pogotovo,ispod 300 km tesko user posted image user posted image

< Poruku je uredio MarinaDK -- 11.11.2011 14:08:09 >

(odgovor članu D_K)
  Neposredna veza do poruke: 1052
11.11.2011 14:08:07   
D_K
IZVORNA PORUKA: noa

D_K ja predlazem da se izbrisu ovi postovi od Amele i Amrino do vecerasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

usvojeno user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1053
11.11.2011 14:15:20   
D_K
IZVORNA PORUKA: MarinaDK

Ovdje ni od skaja za tu cijenu ne mogu da kupim,a benetonke pogotovo,ispod 300 km tesko user posted image user posted image

o je. to je Norveska, Svedska, Danska.
tako i moja rodica iz Norveske kaze- oderase i njih ali njih imaju od cega da oderu. kad se sumira oni daju neki 15-ti dio za platu za jedne doobre cizme ili cekaju snizenja pa da uprate ima li ih.. doduse, ove o kojim govorimo su vjerovatno iz neke prosle sezone poput 2005/06 pa se to kod vas i ne prodaje.
eh, kod nas je 300 km neka trecina plate.. bas se pitam ko bi u Norveskoj dao npr. 1500 km za cizme.. hm user posted image user posted image

< Poruku je uredio D_K -- 11.11.2011 14:16:48 >

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1054
11.11.2011 14:16:39   
koka i po
svake su dobre samo da ne propustajuuser posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 1055
11.11.2011 14:18:24   
D_K
IZVORNA PORUKA: koka i po

svake su dobre samo da ne propustajuuser posted image

to posebno.. i vala da ne zuljaju..
zeznula sam se par puta: ljepota vs. udobnost i kod mene uvijek pobijedi ljepota pa poslije  user posted image user posted image

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 1056
11.11.2011 14:24:19   
bananica

IZVORNA PORUKA: Amrino

Bome i ja sam svoje platila cijelih 59 user posted image .
Ne da su dobre nego PREdobre. Nema mi nista draze nego kupiti nesto dobro i kvalitetno a za male pare...a u stvari to im je i realna cijena. Ja sam svoje uzela u Zenici u Bingu ali ima i ovdje u Hadzicima- i bilo je vala svih brojeva pa i boja.
U ovim "normalnim" radnjama nigdje cizme ispod 300 KM- nisu normalni majke mi! user posted image

60 KM, pa to je realna cijena jednih koznih cizama.. raja koja kupuje vani toliko plati cizme, jos ako ganjaju snizenja, taman tako im dodju..
ovi nasi digli cijene do nebesa, valja nahraniti i obuci sebe, zenu, djecu, punicu, punca, ljubavnicu, njenog kucnog ljubimca i ostale - a sve preko nasih jadnih ledja user posted image user posted image
nego, porucujem svim zenicama sa RR da ne hite sad u Bingo ili da mi ostave jedan par. tako ste mi boje za fondant pokupile pa morala da vozim od Binga ka Skafi pa do Merkatora pucati.. isto kao i kad sam trazila podloge za torte.. vi zlice jedne, sve mi pokupujete pred nosom user posted image user posted image

nikako se ne slazem s ovimuser posted image kojom logikom je za kozne cizme realna cijena 60KM, to onda ili nije prava koza ili nesto ne valja na njima

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 1057
11.11.2011 14:28:17   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: MarinaDK

o je. to je Norveska, Svedska, Danska.
tako i moja rodica iz Norveske kaze- oderase i njih ali njih imaju od cega da oderu. kad se sumira oni daju neki 15-ti dio za platu za jedne doobre cizme ili cekaju snizenja pa da uprate ima li ih.. doduse, ove o kojim govorimo su vjerovatno iz neke prosle sezone poput 2005/06 pa se to kod vas i ne prodaje.
eh, kod nas je 300 km neka trecina plate.. bas se pitam ko bi u Norveskoj dao npr. 1500 km za cizme.. hm user posted image user posted image

Ovdje ako zelis dobre cizme nema ispod hiljadarke,moda fazoni  iduce godine to je ec demode...Ja sam nedavno kupila cizme 1299  malo vise od 300 km,a nisu neka marka ,a sidjele mi se pravo,,,ima snizenja oko boziza,poslije nove...Malom  sam kupila cizme 200 km ,jeftinije da kupim niti su zimske,niti ortopedske ,

(odgovor članu D_K)
  Neposredna veza do poruke: 1058
11.11.2011 14:29:57   
hanabanana
user posted image

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 1059
11.11.2011 14:30:33   
D_K
IZVORNA PORUKA: bananica

nikako se ne slazem s ovimuser posted image kojom logikom je za kozne cizme realna cijena 60KM, to onda ili nije prava koza ili nesto ne valja na njima

ja se nikako ne slazem sa tvojim neslaganjem user posted image user posted image ..
prema nasem standardu i vrsti i kvaliteti robe koju dobijamo - to je realna cijena.. bar meni.. tebi ako nije trk u 'renomiranu' radnju i kupi dzemper koji je izbacen iz upotrebe u stvarno renomiranom butiku vani i na kojem mogu skontati felerčić.. taj dzemper u spomenutoj 'renomiranoj' radnji na snizenju kosta 80-tak km (na snizenju) a izadje ih nekih 15 km.. takodje, radnja u sred Ferhadije; komsinica mi kaze da njena drugarica radi tamo i sta se desava kad skidaju etikete i lijepe nove 'nase cijene'..
so, meni su se ovi nasi trgovci pravo ogadili.. naravno da i ja nekad stisnem i kupim nesto sto mi se dopada ali nas deru preko svake mjere.

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 1060
11.11.2011 14:30:44   
bananica
IZVORNA PORUKA: hanabanana

user posted image

super suuser posted image

(odgovor članu hanabanana)
Neposredna veza do poruke: 1061
11.11.2011 14:32:11   
D_K

user posted image

ufffff -  user posted image user posted image user posted image - jesu dobre user posted image user posted image
za cijenu ne smijem ni da pitam user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1062
11.11.2011 14:33:46   
hanabanana
Nemoj, ja ih sama ne bih platila ni za dva života.
Čojek provuko karticu jer je rekao da mu je dosadilo da me gleda kako dvije godine letam i čekam da ih snize.

( pri ovoj pameti ja ih nikad ne bih toliko platila, ali mi čojek nije pametan )

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 1063
11.11.2011 14:33:52   
bananica

ja se nikako ne slazem sa tvojim neslaganjem user posted image user posted image ..
prema nasem standardu i vrsti i kvaliteti robe koju dobijamo - to je realna cijena.. bar meni.. tebi ako nije trk u 'renomiranu' radnju i kupi dzemper koji je izbacen iz upotrebe u stvarno renomiranom butiku vani i na kojem mogu skontati felerčić.. taj dzemper u spomenutoj 'renomiranoj' radnji na snizenju kosta 80-tak km (na snizenju) a izadje ih nekih 15 km.. takodje, radnja u sred Ferhadije; komsinica mi kaze da njena drugarica radi tamo i sta se desava kad skidaju etikete i lijepe nove 'nase cijene'..
so, meni su se ovi nasi trgovci pravo ogadili.. naravno da i ja nekad stisnem i kupim nesto sto mi se dopada ali nas deru preko svake mjere.

ja govorim iskljucivo o cizmama, dobre, kvalitetna,....kozne cizme ne mogu biti 60KM, a dzemperi su druga prica,a i o tome se moze raspravljati, treba znati gdje sta kupiti, nije svaki ducan u Ferhadiji renomiran

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 1064
11.11.2011 14:34:58   
bananica

Čojek provuko karticu jer je rekao da mu je dosadilo da me gleda kako dvije godine letam i čekam da ih snize.

( pri ovoj pameti ja ih nikad ne bih toliko platila, ali mi čojek nije pametan )

ali se na njima vidi kvalitet, i na slici, vidi se da su dobre i vjerujem da vrijede svake markice

Neposredna veza do poruke: 1065
11.11.2011 14:36:23   
D_K

joj, pa to je tako romanticno user posted image user posted image ..
romanticna su i tvoja osjecanja prema cizmama koje vjerno cekas pune dvije godine (user posted image user posted image ) ali je muzek ipak odnio sve pohvale user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1066
11.11.2011 14:41:28   
Anoniman
bananice cizme koje su bile moderne prije 2 sezone al ono klasika ne mogu vjecno biti 300km ili snizene na 289kmuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a kod nas je to takouser posted image user posted image al ne moze me nitko natjerati da ih kupim.

(odgovor članu D_K)
  Neposredna veza do poruke: 1067
11.11.2011 14:42:37   
D_K

ja govorim iskljucivo o cizmama, dobre, kvalitetna,....kozne cizme ne mogu biti 60KM, a dzemperi su druga prica,a i o tome se moze raspravljati, treba znati gdje sta kupiti, nije svaki ducan u Ferhadiji renomiran

vidis da moze, zene kupile, Benetonke, kvalitetne, kozne..
eh. i ja sam sve bjezala od onih naslaganih u Bingu - kontam ovo je smece i skaj ali mi Amrino i Amela otvorise oci user posted image user posted image

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 1068
11.11.2011 14:42:46   
hanabanana
Isti ovakav model sam imala zadnje tri godine.
Bacila sam ih u martu, jer sam ih fakat iznosala.
Te sam slučajno kupila u Planet obući na Ilidzi, sestra mi rekla da odem jer je ona to nacaprkala.
Prije tri godine te sam čizme platila cijelih 90 KM.

Ove ne smijem naglas ni reći koliko je platio, a ne vidim da su nešto aman kvalitetnije od tih što sam imala. Jbt tražila sam obične ravne duboke crne čizme, da mogu i na suknju po potrebi!
Nisam tražila ne znam ni ja šta.
Samo se nadam da ću i ove moći nositi barem tri godine.
( drugačije ne znam kako bi mogle opravdati tako bezobraznu cijenu )

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 1069
11.11.2011 14:44:07   
bananica

bananice cizme koje su bile moderne prije 2 sezone al ono klasika ne mogu vjecno biti 300km ili snizene na 289kmuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a kod nas je to takouser posted image user posted image al ne moze me nitko natjerati da ih kupim.

e to je vec nesto drugo, i za nasa snizenja se bas slazem, lafo snizeno, proslogodisnji modeli, a ustvari nigdje snizenja, surova istinauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1070
11.11.2011 14:45:13   
D_K

Isti ovakav model sam imala zadnje tri godine.
Bacila sam ih u martu, jer sam ih fakat iznosala.
Te sam slučajno kupila u Planet obući na Ilidzi, sestra mi rekla da odem jer je ona to nacaprkala.
Prije tri godine te sam čizme platila cijelih 90 KM.

Ove ne smijem naglas ni reći koliko je platio, a ne vidim da su nešto aman kvalitetnije od tih što sam imala. Jbt tražila sam obične ravne duboke crne čizme, da mogu i na suknju po potrebi!
Nisam tražila ne znam ni ja šta.
Samo se nadam da ću i ove moći nositi barem tri godine.
( drugačije ne znam kako bi mogle opravdati tako bezobraznu cijenu )

super su ti.. u zdravlju ih se nanosala user posted image user posted image ..

ja sam tako neke platila papreno ali meni sluze vec nekoliko sezona pa se pravim da su bile isplativa investicija user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1071
11.11.2011 14:45:32   
hanabanana

eh. i ja sam sve bjezala od onih naslaganih u Bingu - kontam ovo je smece i skaj ali mi Amrino i Amela otvorise oci user posted image user posted image

Ja sam u Bingu kupila super haljina ( Tom Tailor ), suknji ( Sisley ), farmerke ( Wrangler ), pa sve do Alme Ras. ( haljine po cener ).....a da ni jedan komad nije bio skuplji od 25 km.

Meni Bingo usput, kad krenem na posao. user posted image

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 1072
11.11.2011 14:46:53   
D_K

kod nas stoje u izlogu dok ne istruhnu user posted image user posted image
snize ih na proljece na 289 pa opet na jesen vrate na 300 i vise.. nasa posla..

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1073
11.11.2011 14:47:19   
bananica
user posted image

user posted image

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 1074
11.11.2011 14:47:54   
bananica

kod nas stoje u izlogu dok ne istruhnu user posted image user posted image
snize ih na proljece na 289 pa opet na jesen vrate na 300 i vise.. nasa posla..

user posted image

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 1075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pojas
salmy

Da vidimo vozacice:)) dali se vezete kad vozite auto?

obavezno (84%)

nikada (2%)

rijetko (9%)

ako vidim policiju,svezem se brzinski (5%)

Broj svih glasova: 141

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *