RE: Jaslice (Puna verzija)

Forum >> [Dijete] >> Vrtić i čuvanje djeteta

Poruka

selebriti -> RE: Jaslice (23.1.2012 20:20:27)

Cijena je 140KM, u državnom. Nosiš pelene, vlažne maramice, kremu i presvlaku (ovo sve tamo stoji, ne nosas stalno).

bery -> RE: Jaslice (23.1.2012 20:44:44)

Hvala puno............na informaciji :)

djoisa -> RE: Jaslice (6.3.2012 12:51:41)

kako bebe, do 12 mjeseci, provedu dan u jaslicama, koje su njihove "aktivnosti"?

selebriti -> RE: Jaslice (6.3.2012 13:42:53)

Isto kao i ove iznad. Ako hodaju, naravno.

Igraju se, jedu, spavaju, jedu, igraju se, ....

djoisa -> RE: Jaslice (6.3.2012 13:51:08)

a ako ne hodaju? vade li ih iz krevetica ili?

agatha -> RE: Jaslice (13.4.2012 21:05:08)

Drage mame,pomoc,zbunjena sam!
Naime.trebam od septembra upisati dijete u jaslice imat ce 20.mjeseci aBd.Statujem u C fazi na Alipasino Polju.
Bila sam danas u vrticu na Mojmilu,gospodja na prijemnom mi rece da prema mjestu stanovanja pripadamo vrticu u Svrakinom.
Iako sam joj rekla da bih zeljela u ovaj upisati dijete,ona kaze da o tome odlucuje komisija.
Nista mi nije jasno jer prema vecini postova sam razumjela da se moze upisati gdje zelimo,mislim na drzavne vrtice,ili sam pogresno razumjela?

leonela -> RE: Jaslice (13.4.2012 22:56:23)

Mislilm sa ide po mjestu stanovanja jer je vrtic na mojmilu pun a pokriva cijelu dobrinju i alipasino a i svrakino ima jaslice pa je logicno da te tamo upute,imas jaslice na otoci...Ne znam da li te interesuju privatni vrtici, mi smo se odlucili za takav i jako smo zadovoljni.

Visnja -> RE: Jaslice (29.5.2012 21:47:31)

ima li neko od Vas ili znate li nekoga da su mu djeca upisana u vrtic Masnica i to u grupu od 2-3 godine? Bila je neka priredba prosli cetvrtak a ja nisam uspjela otici s posla i tako mi je zao, pa rekoh mozda neko ima slikice?

BBubica -> RE: Jaslice (30.7.2012 13:40:18)

Drage mame, ima li neko iskustva sa jaslicama vrtica SAN u Starom gradu u Sarajevu (predskolska ustanova AN NUR)?
Hvala

shpagica -> RE: Jaslice (30.7.2012 13:44:42)

Ako je to tamo kod pivare ja sam cula grozne stvari... i to od zene koja je tamo radila kao kuharica. Plate su im neredovne i male i zene su grozno nemotivisane, higijena losa, djecu presvlace rijetko...gazda je neki Arap...ako je to taj vrtic.

BBubica -> RE: Jaslice (30.7.2012 13:51:08)

Mislim da je to neki drugi vrtic. I ja sam cula za jos neka dva vrtica u okolini pivare. Ovaj je u novoj kuci na sprat, unutra izgleda cisto, tete su mlade i jako ljubazne.. Imaju jos jedan vrtic u Hadzicima.Ovo je nesto kao poluprivatni vrtic, tako bih ga nazvala. Opstina daje subvenciju za taj vrtic i priznat je kao predskolska ustanova

Dzenana_G -> RE: Jaslice (30.7.2012 14:31:51)

Mi se jos nismo ni upisali u vrtic, a vec sam zabrinuta kako cemo sve podnijeti.
Koliko sam shvatila da moja curica od 2 godine i 3 mjeseca pripada grupi jaslica.
E sad ona vec vise od mjesec dana ne nosi pelene, hoce li je tete stavljati na tutu?
Ona se uspavljuje iskljucivo uz nekoga i nema sanse da drugacije zaspi. Morat cu probati to promjeniti, ali mislim da ce ici tesko. Kakava je situacija sa takvom djecom jeli neko imas iskustvo?
I jos nam je problem cucla koju koristi samo na spavanje, a poslije toga joj odmah oduzimamo. uh vidim da cemo morati i toga da se rijesimo...[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

ladyblue RR -> RE: Jaslice (30.7.2012 14:39:47)

na tutu će je stavljati, ne brini.
što se uspavljivanja tiče....tu će se morati prilagoditi. vaspitačice nemaju vremena da sjede pored djeteta i uspavljuju ga. možda hoće na početku, par dana dok se dijete ne navikne na vrtić a poslije nema šanse.
cuclu bacaj pod hitno jer tamo nema ko čiju cuclu ne stavlja u usta.

Brisani uporabnik -> [Obrisana poruka] (30.7.2012 14:48:19)

[Sadržaj poruke je obrisan]

Dzenana_G -> RE: Jaslice (30.7.2012 14:54:48)

Ladyblue i Iman hvala vam
Mislim da cemo ipak probati izbaciti cucu iz upotrebe jer svaki dan je frka oko toga kad joj krenemo uzeti. Spremna sam i na par dana nervoze i svega samo da se toga rijesimo.
A sto se tice spavanja nadam se da ce kad vidi ostalu djecu i ona zaspati tako. Morat ce se naviknuti.
E jos nesto sto se tice hranjenja, jel moraju samo jesti?
Joj tek vidim koliko sam stvari do sada mogla djete nauciti bez problema, a meni sve nesto zao, pa hajde neka je jos...

ladyblue RR -> RE: Jaslice (30.7.2012 14:58:39)

djeca jasličkog uzrasta se hrane ali kako tvoja ima 2,5 godine tete će nju tjerati da jede sama.
i ti je malo potjeraj. pa moja N ima 21 mjesec (sutra će joj[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]) i jede sama sva jela koja nisu tečna. tvoja je već velika i vrijeme je da počne sama jesti.

Dzenana_G -> RE: Jaslice (30.7.2012 15:00:45)

IZVORNA PORUKA: ladyblue

djeca jasličkog uzrasta se hrane ali kako tvoja ima 2,5 godine tete će nju tjerati da jede sama.
i ti je malo potjeraj. pa moja N ima 21 mjesec (sutra će joj[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image] ) i jede sama sva jela koja nisu tečna. tvoja je već velika i vrijeme je da počne sama jesti.

Zato i kazem mogla sam je tome davno nauciti [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
Ona zna sama jesti, ali je njoj problem sjesti za sto, smiriti se i zavrsiti s obrokom. I onda ja da bi sto prije to zavrsili, nahranim je. I znam da veliku gresku pravim...

ladyblue RR -> RE: Jaslice (30.7.2012 15:21:38)

IZVORNA PORUKA: Dzenana_G

IZVORNA PORUKA: ladyblue

i ti je malo potjeraj. pa moja N ima 21 mjesec (sutra će joj[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image] ) i jede sama sva jela koja nisu tečna. tvoja je već velika i vrijeme je da počne sama jesti.

Zato i kazem mogla sam je tome davno nauciti [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
Ona zna sama jesti, ali je njoj problem sjesti za sto, smiriti se i zavrsiti s obrokom. I onda ja da bi sto prije to zavrsili, nahranim je. I znam da veliku gresku pravim...

moja je u hranilici od 4. mjeseca i nema šanse da negdje drugo jede. tako sam je naučila i ne odustajem. ok je kada smo vani ali i tada gledam da je "spengam" u kolica pa da je nahranim.

lost -> RE: Jaslice (30.7.2012 23:18:19)

IZVORNA PORUKA: Dzenana_G

Ladyblue i Iman hvala vam
Mislim da cemo ipak probati izbaciti cucu iz upotrebe jer svaki dan je frka oko toga kad joj krenemo uzeti. Spremna sam i na par dana nervoze i svega samo da se toga rijesimo.
A sto se tice spavanja nadam se da ce kad vidi ostalu djecu i ona zaspati tako. Morat ce se naviknuti.
E jos nesto sto se tice hranjenja, jel moraju samo jesti?
Joj tek vidim koliko sam stvari do sada mogla djete nauciti bez problema, a meni sve nesto zao, pa hajde neka je jos...

Ne brini ništa ona će se boriti za sebe pa će početi sama da jede... I moja tako ima 25 mjeseci nije znala sama da jede do prije par dana sad se dijete najede ko velika [sm=smiley36.gif]
U početku su je tete hranile a sad se naučila i baš mi je drago zbog toga neću se brinuti jesu li je nahranile ili ne, nego će imati ispred sebe pa bujrum...

Brisani uporabnik -> [Obrisana poruka] (30.7.2012 23:24:02)

[Sadržaj poruke je obrisan]

vjestica -> RE: Jaslice (30.7.2012 23:28:26)

ja sma svoju prestala hraniti kad je napunila godinu
mada vjerujem da u vrtiću ne prosipa hranu niti (posljedni njen hit) maže svoje noge hranom [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

taze_mlada -> RE: Jaslice (19.1.2013 14:34:47)

zna li ko u vrticu Skenderija da li primaju djecu mladju od 12 mjeseci?

bebaa -> RE: Jaslice (6.2.2013 12:54:32)

mene interesuje koji je najmladji uzrast da primaju u jaslice ovdje ne mojmilu...ima li neko da je dao malu bebuod 10 mjeseci...kakva su iskustva...

moja suncica -> RE: Jaslice (6.2.2013 13:57:27)

IZVORNA PORUKA: BBubica

Drage mame, ima li neko iskustva sa jaslicama vrtica SAN u Starom gradu u Sarajevu (predskolska ustanova AN NUR)?
Hvala

SVE POHVALE ZA OVAJ VRTIC!!!

lana32 -> RE: Jaslice (23.6.2013 11:40:15)

Ima li neko informaciju gdje bi mogla u neki od ovih vrtića odvesti djevojcicu na dva tri sata ,da se polako navikava na djecu i da se pomalo druži s djecom ,sad joj je 18 mjeseci ,curica već uveliko hoda i trči ,voljela bi da se druži malo s djecom ,pa me zanima postoji li mogućnost da je odvedem povremeno na par sati da se druži s djecom ,dok ne dođe vrijeme da je odvedem na puno vrijeme . Odlazila sam u igraone u shopin centrima ,ali u toku radne sedmice su one večinom prazne ,ili barem oni u koje smo mi isle(Alta,Importane)Da li neko ima prijedlog gdje bi je mogla odvesti na igru s drugom djecom

Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 11 [12] 13   Sljedeća stranica >   >>