la bomba -> RE: Jaslice (2.9.2011 21:18:55)
|
IZVORNA PORUKA: ladyblue IZVORNA PORUKA: mama i nora blago vama ladyblue...mi danas bili prvi put, jaslice u vrtiću "Dunje"...bilo je ok, ali nije jela, nije pila i povratila kad smo otišli...a tamo provela samo 4 sata...vidjećemo kako će sutra biti... moja je bila 3 sata. nije mnogo jela jer sam je ja nahranila u 8h a tamo je doručak u pola 9 pa nije mogla. pojela je par kašika i uspjela prevrnuti na sebe zdjelicu sa doručkom. ponijela joj ja flašicu vode ali nije pila. kada sam je pokupila, dala sam joj doručak koji inače jede kod kuće (čokolino i sl.) to je pojela i zaspala istog momenta. meni je jedino problem to spavanje. ona jujtro bude budna 1,5 sat i ide na spavanje a tamo ih stavljaju da spavaju oko 11:30h. valjda će se nekako prilagoditi. nadam se da će i sutra biti kao i danas Joj Lady, .. i ja se brinem za to spavanje, ... doduše nismo krenuli, ... ali uskoro će , a isto ujutro nakon sat i pol nastavi spavat, ... a kasnije jos jednom poslijepodne. Oni su jos mali, .. moraju dva sata spavati, a tamo je to samo jednom, .. ne znam živa kako ce, ...
|
|
|
|