Bebica11 -> RE: Bebe 0 - 1 godine (chat) (13.12.2011 13:02:17)
|
hello zenice vilo_7 tebi poseban [sm=smiley31.gif] a i ostalima hvala na savjetima, komentarima[sm=smiley1.gif] Anice jel ti dohranjujes s 90ml, ja te onda nisam dobro skontala[sm=zmeden.gif], ja mislila da je hranis s 90ml I ja bebi sad max dajem 35-40ml, to je ona 1 kasika aptamila, a osjetim kako su mi punije i bolnije grudi hB[sm=bravo.gif] sad mi je samo cudno bebica ne spava nakon hranjenja, nego je budna, nervozna i trza nogicama, kenka, valjda je stomacic[sm=zmeden.gif] i jezik joj je bijel, valjda je to ok nosic je malo bolji hB, muz uzeo Sunce moje malo kapi, po preporuci pedijatra jedino je minus sto se smiju samo 2 puta dnevno uliti iiiiii nasekirala sam se, mm ode i k'o musko kupi prve pelene i vl.maramice, nervira me, svaki put druge vlazne maramice donese, a sad poslije pampers pelena uzeo violetine i jos neke pino meni se cini pelene, i sinoc on stavljao te pino i pojavile se 2 crvene tackice na guzi, ja sam uzela ove violetine sad, njih je dobro podnosila jer smo jednom par stavljali, pa se nadam da ce se povuci te tackice, treba li ih posebno tretirati necim, samo se nadam da nije sta gore[sm=smiley13.gif]
|
|
|
|