Bebica11 -> RE: Bebe 0 - 1 godine (chat) (12.12.2011 16:32:10)
|
IZVORNA PORUKA: palachinken IZVORNA PORUKA: Bebica11 IZVORNA PORUKA: Emica_sa Svaki put peri ranu i dobro osusi mozes i fenom pa izdaleka,da nije puno vruce,ja sam poslije prvog poroda bila unakazena,i najvaznije je da je rana suha brze prode meni su ostavili otvoren neki krvni sud u maternici, kad umrla nisam od bolova, imala sam indukovan porod i cio dan se poradjala a to je NISTA sta sam pretrpila dan poslije, nisam mogla ni mokriti a hematom rastao, rastao preko 7cm bio, natezao konce, kad posandrcila nisam, i otkriju ga, 6 doktora me pipalo vaginalno i analno, i onda HITNO operacija, izgubila dosta krvi, 4 boce primila, i poslije toga sam lezala u bolnici jos 10 dana, sve crno i nateklo bilo, morali su mi ranu svu rasiti i sasiti ponovo, i onda se i inficirala rana od krvi iz maternice, ma uzas zivi, jedva sam se izvukla al dobro je hB, crnilo i otok su se povukli a konce cu morati vaditi u petak Draga bebice, pa nisam znala da je to tako bilo. Jos ste sad sami s bebom. Ti si zeno ZMAJ! ma sad je sve super, samo da mi bebica bude ok aBd sad mi niko i ne treba, mm je dovoljan, najgore mi je bilo u bolnici kad sam SAMA morala oko nje i pod temperaturom(od infekcije) niko ne pita mozes li i sl al eto predeveralo se hB
|
|
|
|