Bebica11 -> RE: Bebe 0 - 1 godine (chat) (12.12.2011 15:34:03)
|
IZVORNA PORUKA: Super Beba IZVORNA PORUKA: sporty mamaa Koliko kosta taj babyvac?? I ako neko zna smijem li ja izdojeno mlijeko od jucer i danas ujutro koje je u frizideru zamrznuti?? Nisam prije, jer nisam imala onih kutijica, sad sam ih kupila pa me zanima znaci li ista to sto je bilo u frizideru ili se mora odmah u zamrzivac. Ako neko zna molila bih da mi odgovori, imam nekih 300 ml, zao mi da propadne... ja koliko znam da mlijeko u frižideru može stajati 48h pod uvjetom da nije bilo u vratima frižidera..e sad, da li ga smiješ zamrznuti, to ti ne bih znala..ja sa obično zamrzavala haman pa odmah..to bi ti trebala znati lejla ka, pa šibni joj pp... a animagical - ja sam malom počela sa kravljim isto u 8. mjesecu sa čokolinom, sad mu dam sa kraš ekspresom, jer solo baš i neće...iako je preporuka da se sa mlijekom čeka nakon godinu dana...al ja sam dala malo, vidjela nema reakcije, tako da mu sad pravim frapee sa mlijekom i voćkama..ukusan, a zdrav obrok... jucer mi svekrva bila i govori da njena komsinica, porodila se dan poslije mene dohranjuje bebu s kravljim mlijekom[sm=smiley29.gif] i pitali je kako a ona odg da joj je i prva curica super kao podnosila to, i govori svekrva da to ovisi kad se krava otelila, ova zena daje mlijeko a krava se prije mjesec otelila i valjda sve ovisi koliko je "mlado" mlijeko.... ja sam se sokirala kad sam cula da novorodjence dohranjuje kravljim mlijekom, al eto svega ima
|
|
|
|