Amam -> RE: Bebe 0 - 1 godine (chat) (13.12.2011 23:36:01)
|
IZVORNA PORUKA: Super Beba ja ne stigoh danas čestitati mimikimi i amam male rođendanke njihovim bebicama...da vam budu zdrave, vesele, nasmijane! [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image] a za dohranu i dojenje...ja sam malog, pa, mensečini, negdje do 7. og mjeseca dojila svaka dva sata...iz ove sad perspektive (kad ga dojim na cca 4-5h), divim se samoj sebi...za mene je dojenje predstavljalo siguran izvor hrane mom malom, al'' iskreno, slagala bih kad bih rekla da sam uživala 100% u tome...ne mogu reći da sam zbog tog bila sad nešto isrpljena, al upravo zbog tako učestalog dojenja, moj mali i ja smo bili nikolica i prikolica dugo dugo :) a rijetko kad bih imala priliku da se izdojim...al'' sam jbg prihvatila da sam rođena sa 2 (.) koje imaju svoju svrhu i da je moja uloga, između ostalog, da sam izvor hrane (sike na izvol''te [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image] )...a meni vala ne znači ništa ako ću sebi uskratiti neke stvari u ovoj godini dok sam na porodiljskom, a njemu moje mlijeko ipak donosi dobro...i nikad mi nije naumpao AD, i dan danas imam neku psihičku barijeru prema tome, valjda što znam da fkt nemam potrebe za tim...ja imam mlijeka, mali voli da siki + jede i sve ostalo što mu se ponudi... al kao što palachinken reče, svaka mama treba skontati šta hoće, isključivo dojenje ili AD ili kombinacija bez da joj iko soli pamet... oduljih ja post, sorry :) Hehe ja procitah cestitku i kontam auu koliko moram brisati,ustvari necu jer te potpisujem.Hvala i tebi tvoj djecak aBd Isto ovako i kod nas.Jednom sam mu dala AD jer sam imala anginu i radi terapije i sto nisam mogla niti jesti niti piti,mlijeka nije bilo,on jadan povracao 3x od jedne bocice i rekla nikad vise,dok dojim. Eh sad ja cu reci i da sam umorna i iscrpljena,jer ja imam i jos jedno dijete koje je tek krenulo u skolu i treba mu dosta paznje i vremena a vidim da mi je imunitet u stalnom opadanju,jer sam stalno prehladjena i s upaljenih krajnicima,ali eto,ja svakako mislim da ce E dojiti samo ovu godinu dok sam kuci,jer ja kad se vratim na posao pa-pa dojenje(pretpostavljam),jer radim u smjena
|
|
|
|